Crazy 88 Stadsspel!

Crazy 88 Stadsspel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Teambuilding, stapelgekke opdrachten en een zomerse speurtocht? Bekijk hier dan het hilarische spelprogramma Crazy 88 Stadsspel! Het Crazy 88 spel is bekend van het televisie programma BNN en bestaat uit de raarste, gekste en meest grappige opdrachten uitvoeren  en deze vastleggen.

En naast dat alles, ontdekken jullie de stad op een hele leuke manier samen met jullie team! Jullie groep wordt ontvangen door onze crazy begeleider, die de groep in teams zal opdelen. Iedere teamcaptain wordt versierd met een gekke hoed, zodat jullie lekker opvallen.

Gewapen met een plattegrondje van de stad, een opdrachtenboekje en een camera gaan jullie op pad! De opdrachten varieren van “goed te doen” naar “pff,wat moeilijk!” met de daarbij behorende punten natuurlijk.
Notabene, alle opdrachten die uitgevoerd worden moeten namelijk per camera worden vastgelegd! (Bewijsmateriaal !)

Denk aan “Verkoop 3 kroppen sla met winst”, “Verdien geld als artiest” of “Dans de Ultimate Dance Battle samen met Gemma Glitter” !

Om even bij te komen, én om te kijken hoe het met de andere teams staat, houden wij een pauze in een gezellig cafeetje.

Welk team is het meest creatief, brutaal en heeft de leukste filmpjes?

Aan het eind van het spelprogramma, wordt de prijsuitreiking gehouden en de echte winnaars bekend gemaakt! De leukst geruilde items worden even in het zonnetje gezet. En, gelukkig hebben wij de foto;s nog! Deze worden samen met de filmpjes nagestuurd per e-mail, zodat jullie deze dag niet snel meer zullen vergeten!

De Crazy 88 City Game in Amsterdam is het ideale spel voor een hilarisch personeelsuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam vol teambuilding, gezelligheid en niet te vergeten, hilarische momenten!

 

Dit programma is inclusief

– Crazy begeleider
– Camera, opdrachtenboekje en plattegrond
– Drankje inclusief ( bier, wijn, fris )
– Prijs voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

prijs p.p. € 22,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend het swingende Karaoke Diner, Gooische Vrouwen Dinerspel of spannend Moorddinerspel a 55,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Het Crazy 88 Stadsspel kan in de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!