Ik Hou van Holland Stadsspel!

Ik Hou van Holland Stadsspel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Op zoek naar actieve teambuilding voor een Oer Hollands bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest? Dan zit u met het Ik Hou van Hollands Stadsspel helemaal goed!

Natuurlijk wordt het Ik Hou van Hollands Stadsspel begeleidt door ons Hollands meisje! Vandaag gaat u in teams van 5-8 personen de strijd in de stad tegen elkaar aan! Ieder team krijgt oranje decoratie, zodat jullie lekker herkenbaar zijn. Vandaag staat ons eigen kikkerlandje natuurlijk centraal. En waar denken wij aan bij Holland? Tja, rookworst, Hollandse Hits, Koninginnedag, gierigheid, klompen, tulpen, noem maar op!

Al deze typische Nederlandse zaken zijn natuurlijk onderdeel van deze gezellige speurtocht. Tijdens dit spelprogramma, voeren jullie allerlei gekke opdrachten uit en beantwoorden jullie onderweg de vragen. En dit alles zeker niet voor niets! Er zijn namelijk keiharde guldens te verdienen!

Geniet met uw team van haringhappen, spijkerpoepen en ding af als een ware Hollander. Zo waardeert u uw eigen kleine landje zeker nog meer!

Het Ik Hou van Hollands Stadsspel is een superleuke combinatie van spel, quiz en speurtocht met een oer Hollands tintje!

Het levendige teambuildingsspel Ik Hou van Holland Stadsspel is in iedere grote stad in Nederland te spelen en ideaal voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen!


Dit programma is inclusief

– Begeleidster als Hollands Meisje
– Accesoires voor de teams
– Opdrachtenboekje, camera, plattegrond
– Ludieke Hou van Holland opdrachten
– Prijsuitreiking en prijs
– Drankje

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2,5 uur

prijs
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in gezellige sferen afsluiten? Boek dan de hilarische Bingo Dinner Party! Ook zo lekker typisch Nederlands, a € 55,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Het Ik Hou van Holland Stadsspel kan ook in de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!