Wie is de Rat? Stadsspel

Wie is de Rat? Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Teambuilding, speurtocht en sabotage, daar draait het allemaal om bij het Wie is de Rat? Stadsspel! Een actieve speurtocht waarbij u de stad ontdekt, opdrachten uitvoert en vragen beantwoord. Maar, dat gaat allemaal niet zomaar!

Want in ieder team zit een Ratverstopt die de boel probeert te saboteren…Niet opvallen natuurlijk, want de Mol moet ervoor zorgen dat deze wel spellen laat mislukken, maar niet ontmaskerd wordt! Een hele opgave dus…

Jullie worden ontvangen in een gezellig café in het centrum door onze Wie is de Rat? begeleider, die de groep in teams zal verdelen en de ratten zal plaatsen. Vanaf dat moment kunt u niemand meer vertrouwen! Pas dus goed op uw antwoorden, let op uw buurvrouw en probeer de rat in uw team te ontmaskeren. O ja, en ook nog zoveel mogelijk punten te behalen!

Tussen de opdrachten door, zal er 3 keer gestemd worden binnen het team. Wie denkt u dat de rat is? Deed uw teamgenoot dat nou expres of was het een ongelukje? Vertrouw dus niemand meer en strijd mee in het spannende en gezellige Wie is de Rat? Stadsspel! De uitkomst zal zeker verrassend zijn…

Na de speurtocht verzamelt ieder team zich weer in het café en zullen de punten worden opgeteld. Is de Mol geraden? Zijn de vragen goed beantwoord? Dan mogen de echte ratten zich uiteindelijk bekend maken….

Tijdens de prijsuitreiking wordt natuurlijk het winnende team bekend gemaakt en krijgt de beste rat en het team een prijs.

Het Wie is de Rat? Stadsspel is een superleuke teambuildingsactiviteit voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!


Dit programma is inclusief

– Waar is de Mol begeleider
– Spellen, opdrachten en raadsels
– Prijsuitreiking
– Prijs voor de beste Mol en winnende team
– Drankje

Min aantal personen 10

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs
10 – 15 personen €24,50 p.p. incl. btw
> 15 personen €22,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a €55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Het Waar is de Mol? Stadsspel kan in de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!