Hou van Holland Avond

Hou van Holland Avond

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeesten

Bent u ook zo trots op ons kleine kikkerlandje? Beleef dan een avond vol oer Hollandse gezelligheid met de Ik Hou van Holland Avond! Uw groep wordt ontvangen door onze Hollandse meisjes, met een lekker drankje en een hapje.

Op de achtergrond hoort u de gezellige Hollandse Smartlappen om meteen in de stemming te komen! Vanavond staat alles in het teken van, hoe kan het ook anders, Holland! Als iedereen voorzien is van een drankje, starten de Hollandse meisjes de eerste ronde van het bekende Ik Hou van Holland Spel!

In teams strijdt u vanavond tegen elkaar in de spelling ronde, de Bom ronde en de uitbeeld ronde! En dat alles voor een geweldige prijs natuurlijk. Tussen de gangen door wordt het spel gespeeld, dus geniet van een heerlijk 3-gangen diner en de kneuterige hollandse gezellgheid…;)

Na het Ik Hou van Holland Spel zal de prijsuitreiking gehouden worden en het winnende team bekend worden gemaakt! Maar, de Holland avond is nog niet ten einde! Na de prijsuitreiking worden de keeltjes geschraapt, want wij sluiten de avond af met Hollandse Hits Karaoke!

Zing de sterren van de hemel en pak uw moment!

De Ik Hou van Holland Avond van Dinerentertainment is een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsfeest of business event om nooit meer te vergeten!

De Ik Hou van Holland Avond kan in de volgende steden worden gespeeld: Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Breda, Rotterdam, Leiden en op locatie!

NB. Voor de kerstdagen hebben wij ook een heuse Ik Hou van Holland Avond Kersteditie!

Dit programma is inclusief

– Hosts als Hollandse Meisjes
– Welkomstdrankje en hapje
– 3-gangen diner
– Ik Hou van Holland Spel
– Achtergrond muziek
– Hollandse Hits Karaoke
– Locatie
– Karaoke Set, Geluid en host

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 4,5 uur

prijs p.p.
15 – 25 personen € 69,50 p.p. incl. btw
>
25 personen € 62,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellig teambuildingsspel in een van onze steden a 26,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Leiden of een andere stad compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie