Themafeest: Fout Feestje!

Themafeest: Fout Feestje!

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeesten

Dinerentertainment presenteert het Foutste Feestje in Nederland: Proud to be FOUT! Ben je gek op al die oude foute nummers? En gekke dansjes? Dan zit je goed met dit hilarische Foute Feestje!Denk aan glitterleggins, cursus hakken, bretels, klaparmbanden, broeken met wijde pijpen, Steve Urkel maar ook heel veel Vanessa en Boney M! Kortom, het kan niet FOUT genoeg, want deze avond staat geheel in het teken van Golden Oldies, ouderwetse meezingers en de gekste dansjes!

Op een supergezellig, maar FOUT, Partyschip wordt iedereen in stijl ontvangen door Sjaan en Gemma Glitter met een lekkere welkomstcocktail om alvast in de stemming te komen.

Onze FOUTE DJ draait alvast wat gezellige disconummers, dus de voetjes mogen alvast van de vloer. Maar, er moet eerst gegeten worden, want er zal een bodempje moeten worden gelegd voordat het feest echt kan losbarsten.

Aan boord van het partyschip staat er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Na het buffet wordt er koffie en thee geserveerd en indien gewenst een lekker dessert.

Tijdens het buffet draait de Foute DJ lekker foute nummers en al Gemma Glitter met jullie de Popquiz a Gogo spelen! Wie waren die foute gasten die eigenlijk helemaal niet zongen? En wie zong Vamos a La Playa? En hoe gaat het dansje van Boney M…?

Kom helemaal in de stemming met Gemma Glitter en de Foute DJ met deze supergezellige thema avond; het Foute Feestje!

Programma:

Dit programma is inclusief

– Locatie
– Gemma Glitter en de FOUTE DJ
– UItgebreid buffet ( naar keuze )
– Onbeperkt Hollandse Bar ( bier, wijn, fris, koffie, thee )
– Welkomstcocktail
– Popquiz a Gogo 2011
– Decoratie, prijzen en personeel

– min. aantal personen 50

tijdsduur 4 uur

prijs vanaf € 54,50 p.p. incl. btw.

el Geen zin om zelf kleding en accesoires te regelen? Geen probleem met Mama’s Kast! Deze mobiele verkleedwinkel komt op locatie voor uw bedrijfsfeest, themafeest of personeelsparty om iedereen die wil te verkleden met de mooiste accesoires!

Prijs: € 400,- excl. BTW ( max. 4 uur )

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

50 – 100 personen: € 65,00 p.p. incl. BTW

100 – 150 personen: € 54,50,00 p.p. incl. BTW

150 personen – 200 personen: € 49,50 p.p. incl. BTW

> 200 personen: € 45,00 p.p. incl. BTW

Onze feestavonden zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie