Themafeest PROUD TO BE FOUT!

Themafeest PROUD TO BE FOUT!

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeesten

Diner Entertainment is Proud to be FOUT! Gek op al die foute nummers en gekke dansjes? Altijd al fan geweest van Boney M, the Village People en Anita Meijer? Boek dan het leukste themafeest van Amsterdam; het Foute Feestje! Denk glitterleggings, bretels, broeken met wijde pijpen, grote zonnebrillen, gekke pruiken en alle kleuren van de regenboog. Dit feestje heeft een erg hoog Right Said Fred meets Vanessa gehalte, dus alles kan en alles mag!

Kortom, het kan niet FOUT genoeg, want deze avond staat geheel in het teken van Golden Oldies, Meezingers en gekke dansjes.

Op een supergezellig, maar FOUTE locatie wordt iedereen op de rode loper ontvangen door Sjaan en Gemma Glitter als heuse sterren! Poseer voor de foto en laat je interviewen door Gemma; waar komt die glitterlegging vandaan, wie heb je meegenomen vanavond en nog veel meer spannende vragen…want ook jullie zijn Proud to be Fout met dit themafeest.

Onze FOUTE DJ draait alvast wat gezellige disconummers, dus de voetjes mogen al van de vloer. Maar, er moet eerst gegeten worden, want er zal een bodempje moeten worden gelegd voordat het feest echt kan losbarsten. Dus staat er een uitgebreid warm en koud buffet klaar.

Tijdens het buffet draait de Foute DJ lekker foute nummers en al Gemma Glitter met jullie de Popquiz a Gogo spelen! Wie waren die foute gasten die eigenlijk helemaal niet zongen? En wie zong Vamos a La Playa? En welke bekende move had Leendert Huijzer?

Kom helemaal in de stemming met Gemma Glitter en de Foute DJ met het megagezellige Foute Themafeest: Proud to be Fout!

Optioneel:

Geen zin om zelf kleding en accesoires te regelen? Geen probleem met Mam’s Kast! Deze mobiele verlkeedwinkel komt op locatie voor uw bedrijfsfeest, themafeest of personeelsparty om iedereen die wil te verkleden met de mooiste accesoires!

Prijs: € 400,- excl. BTW ( max. 4 uur )


Inclusief:

Locatiehuur
– Gemma Glitter en de FOUTE DJ
– UItgebreid buffet ( naar keuze )
– Onbeperkt Hollandse Bar ( bier, wijn, fris, koffie, thee )
– Welkomstcocktail
– Popquiz a Gogo 2011
– Decoratie, prijzen en personeel

Duur:

4 uur


Prijzen:

50 – 100 personen: € 85,00 p.p. incl. BTW

100 – 150 personen: € 68,00 p.p. incl. BTW

150 personen – 200 personen: € 57,50 p.p. incl. BTW

> 200 personen: € 54,50 p.p. incl. BTW