Het Soapdiner

Het Soapdiner

Culinair groepsuitje

Uitjes Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Leiden

Bekijk hier het meest hilarische themadiner voor een spectaculair bedrijfsuitje of stapelgek vrijgezellenfeest; het Soapdiner! Dit moorddiner is gebaseerd op de Amerikaanse Soapseries; intriges, overspel, moordaanslag, geld en jaloezie!

Uw groep wordt ontvangen door onze acteur in de prive zaal van een gezellig restaurant. Onze acteur speelkt vanavond de rol van Dokter van der Ploeg. Iedereen is vanavond uitgenodigd in het restaurant door Beverly, Bev, voor vrienden en familie. Zij is in een liftschacht gevallen en daarna in coma geraakt. Nu zij is ontwaakt, blijkt zij geheugenverlies te hebben. Maar tot haar grote verbazing blijkt zij ook nog eens zwanger te zijn! Alleen, van wie? En is zij in de liftschacht gevallen of was het helemaal geen ongeluk?

De gasten zullen door Doker van der Ploeg hun personage aangemeten krijgen en er vanavond met elkaar achter moeten komen wat er precies geeurd is en wie de vader van het kind van Beverly is! Tussen de gangen door worden de verschillende rondes gespeeld en er een wel heel verrassende ontknoping komen!

Raak verwikkeld in de geheimen, sappige verhalen en spannende ontdekkingen van het Soapdiner! Een stapelgek themadiner vol geheimen! Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest!

Het Soapdiner kan in de volgende steden worden gespeeld: Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Breda, Rotterdam, Leiden en op locatie!

Dit programa is inclusief
– 8 personages ( dubbelrollen )
– Dokter van der Ploeg
– Scripts, kleding en accesoires
– 3-gangen diner
– Prijs voor de winnaars

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: 55,- p.p. incl. BTW
15 < personen: 52,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy City Game vanaf 24,50 p.p. incl. BTW om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam, Alkmaar, Utecht, Haarlem, Breda, Den Haag of een andere stad compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Soapdiner of Moordspeldiner of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie