Dit Was Het Nieuws! Speldiner

Dit Was Het Nieuws! Speldiner

Culinair groepsuitje

Uitjes Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Strand, Utrecht

Dit Was Het Nieuws is terug! Speel mee met het supergezellige en bijna nostalgische Dit Was Het Nieuws Dinerspel in Amsterdam, Utrecht, Alkmaar of een van de andere steden! In teams strijdt u vanavond tegen elkaar tussen de gangen door in de leukste rondes.

Uw groep wordt ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Amsterdam door onze Dit Was Het Nieuws Quizmaster. Nee, niet Harm! Deze zal het spel tussen de gangen door begeleiden. Het Spel gaat 20 jaar terug in de tijd, dus niet het nieuws van de afgelopen week,  maar de laatste 2 decennia!

Zo blikken wij terug op de leuke, gekke, en belangrijke nieuwsfeiten van de afgelopen 20 jaar. Poeh, wat is er veel gebeurd! En wat weet u nog? Het millenium, House Broeken, Bill Clinton met zijn sexuele ascapades, de muziek van de Jaren 90 tot Joran en Obama.

Onder leiding van onze gekke host strijdt u in teams tegen elkaar tijdens de verschillende rondes. Zo spelen wij natuurlijk o.a. de bekende Kranten Koppen ronde, Foto Ronde en Fragmenten Ronde.

Herbeleef de afgelopen tijd dus met het superleuke: Dit Was Het Nieuws Dinerspel! En dat allemaal onder het genot van een uitgebreid 3-gangen diner.

Dit programma is inclusief
– Dit Was Het Nieuws Quizmaster
– Fragmenten en Spelmateriaal
– Quiz
– 3-gangen diner

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10-15 personen: 55,00 p.p. incl. BTW
>15 personen: 52,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!