Erotic Dinner Game

Erotic Dinner Game

Culinair groepsuitje

Uitjes Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Leiden

Een vrijgezellendagje of vriendinnenuitje met vriendinnen in stijl afsluiten? Dat doe je met de Erotic Dinner Game! In knus restaurant met privé zaal in het centrum van Amsterdam, wordt jullie groep ontvangen door onze host.
Wat gaat er allemaal gebeuren vanavond? Dit Erotische Game staat natuurlijk geheel in het teken van Erotiek; een gegarandeerd gezellige avond met veel gegiechel en rode oortjes dus!

Jullie groep wordt ontvangen door onze spelbegeleider die met jullie de leukste ludieke Erotic Games zal spelen! Wij beginnen met een Erotische Quiz; hoeveel vrouwen hebben er eigenlijk sexspeeltjes? En wie krijgen er vaker orgasmes; carrière vrouwen of huisvrouwen?

Na de quiz wordt et voorgerecht geserveerd en kunnen jullie even lekker genieten van een uitgebreid diner. Na het voorgerecht zal de spelbegeleider met jullie de een paar ondeugende spelletjes met jullie spelen, zoals Sex Memory, de Kamasutra Game en het Slaapmasker Spel!

Genoeg om te lachen en jullie steken er ook zeker iets van op! Wat zal jullie partner blij zijn met alles wat jullie vanavond geleerd hebben! En, het wordt nog beter! Na het hoofdgerecht komt het klapstuk van de avond; want voordat het “echte” toetje geserveerd zal worden, maakt onze Stripper zijn entree! Een Erotic Tupperware Dinnerparty met een happy end dus!

Jullie groep kan genieten van een spetterende stripshow, waarbij de vrijgezel in kwestie natuurlijk in het middelpunt staat. Een ideale erotische avond voor een vrijgezellenfeest met vriendinnen!

Dit programma is inclusief

– Spelbegeleider
– Erotic Games
– 3-gangen diner
– Strip Act
– BTW

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur 3 uur

Prijs €69,50 p.p. incl . btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een hilarisch rondleiding, speurtocht of workshop om uw uitje helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

– Amsterdam
– Alkmaar
– Haarlem
– Utrecht
– Amersfoort
– Almere
– Lelystad
– Den Haag
– Rotterdam
– Delft
– Leiden
– Den Bosch
– Zwolle
– Breda