Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel

Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel

Culinair groepsuitje

Uitjes Alkmaar

Speel mee met het spannende en hilarische Moordspel Diner: de Moord op Hollands Next Topmodel in het centrum van Alkmaar! Er is een moord gepleegd op een Topmodel;  Een Hollands Next Topmodel wel te verstaan!

U wordt ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Alkmaar door Agent Janssen. Deze legt u uit dat er zojuist iets verschrikkelijks gebeurd is; het Topmodel Misscha is vermoord…Iedereen zal gefouilleerd worden, de vingerafdrukken moeten worden afgenomen en de alibi’s moeten worden gecheckt. Wat blijkt? Er zitten 3 verdachten in uw groep!

Tijdens dit Moordspeldiner Alkmaar, samen met politie agent Janssen, zult u de rol van rechercheur op zich nemen en tussen de gangen door zoveel mogelijk informatie verzamele en de verdachten interviewen.

Hebben zij een wapen? Hebben zij een alibi? En…hebben zij een motief om Mischa te vermoorden?

De taak aan de rest van de groep om zich te ontpoppen tot Baantjers, Speurneuzen of Sherlock Holmes en de verdachten eens stevig aan de tand te voelen…

Los de zaak op, ondervraag de verdachten, speur naar de aanwijzingen in dit spannende Moordspeldiner in Alkmaar!

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars


Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
15 < personen: 55,- p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een City Game vanaf 19,50 p.p. incl. BTW om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Alkmaar compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in Amsterdam, Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.