Circus Varieté Arrangement

Circus Varieté Arrangement

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Wilkommen, bienvenue, welkom bij het Circus Varieté Arrangement boordevol gezellligheid! Het thema van Circus Varieté is over the top, veel rood pluche en een verassende show! Een swingend bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in hartje Amsterdam! Allereerst neemt onze Plat Amsterdamse Sjaan u mee op pad door haar oude buurt, de Wallen! Sjaan kent ieder plekje en iedere kroeg en kastenbaas hier en zal niet schromen al haar anekdotes en weetjes met u te delen..En dat allemaal op z’n plat Amsterdams natuurlijk! Haak in bij Sjaan en ontdek de geheimen van de Rosse Buurt tijdens deze 1,5 uur durende rondleiding. Sjaan is vaste gast bij het Circus Varieté theater en zou niets liever willen dan hier ook op de planken staan. Zij brengt jullie na de rondleidng naar dit ludieke restaurant voor spetterende avond.

Jullie groep wordt hartelijk verwelkomd in het sfeervolle restaurant met een uitgebreid 3-gangen diner. Schuif maar lekker aan en geniet van wat er komen gaat…Op het programma staat een prachtig gedekte tafel, een heerlijk menu en een spetterende varieté show vanavond! Laat u verbazen door indrukwekkende en onbegrijpelijke goochel acts, gekke circus act of oudewetse komedie. De show wordt gehouden in het knusse theatertje in het restaurant. Neem uw drankje mee en geniet van de varieté met uw collega’s, vrienden of vriendinnen!

Met het Circus Varieté Arrangement beleeft u een unieke avond in het meest bruisende gedeelte van Amsterdam, de Rosse Buurt! Ideaal om een geslaagd bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje in het oude Mokum af te sluiten. Naast het theater zijn er genoeg leuke kroegjes in de buurt, zodat u zo in de polonaise door kunt…

NB. Het Circus Varieté arrangement is tevens als lunch combinatie te boeken a € 57,50 per persoon incl. btw.


Dit programma is inclusief

– 1,5 uur durende rondleiding Rosse Buurt
– Gids als typetje Amsterdamse Sjaan
– 3-gangen diner
– Varieté show

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
4,5 uur

prijs p.p..
10 – 15 personen € 75,00 p.p. incl. btw
> 15 personen € 72,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een ouderwetse Amsterdamse Borrelvaart a 37,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!