Floating & Walking Dinner Amsterdam

Floating & Walking Dinner Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Hartelijk welkom aan boord van onze luxe salonboot! Wij nemen u mee voor een geweldig vaararrangement door de Amsterdamse grachten; het Floating & Walking Dinner Amsterdam. Tijdens dit 4 uur durend programma, zullen wij naar diverse restaurants varen aan de grachten van Amsterdam.

Aan boord kunt u genieten van een drankje en een hapje en natuurlijk het uitzicht over het water. Onze gids vertelt u alle leuke weetjes, anekdotes en mooie verhalen over de stad.

Na ongeveer 45 minuten varen, meren wij aan om aan wal het voorgerecht te nuttigen. Uiteraard begeleidt onze gids u ook aan wal en onderweg de mooie plekjes van Amsterdam laten zien.

Na het voorgerecht stapt u weer aan boord om naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht te varen. De restaurants liggen zowel in de Jordaan als in het oude centrum, zodat u alle mooie plekjes van Amsterdam krijgt te zien!

Na het hoofdgerecht is het tijd om even lekker verder te wandelen en neemt de gids u mee voor een 1 uur durende wandeling door het oude centrum richting het nagerecht. Geniet van Amsterdam in de avond, met haar verlichte bruggen, mooie grachten en sfeervolle grachtenpanden!

Zo ontdekt u Amsterdam pas echt!

Duur

+/ 4 uur

Dit programma is inclusief

– schipper
– gids
– 3 gangen diner
– boothuur
– drankjes aan boord

Programma indicatie


17:00 Varen
18:00 Voorgerecht
18:45 Varen
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Wandelen
21:00 Dessert

Min aantal personen

15 personen

Prijs

90,00 p.p. incl. BTW

Optioneel

Boek bijvoorbeeld vooraf een mooie stadswandeling door het oude centrum van de stad, om uw bedrijfssuitje, familiefeest of personeelsfeest in Amsterdam compleet te maken!