Het Gooische Vrouwen Dinerspel

Het Gooische Vrouwen Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Bekijk hier het hilarische Soapdiner van Amsterdam met de heuse Gooische Vrouwen! De dames zijn terug! Na alle drama’s in de Gooische Vrouwen serie en de film, zijn ze dit keer verwikkeld in een wel heel groot drama tijdens het Gooische Vrouwen Dinerspel!  Een teambuildingsavond met de leukste personages voor een geslaagd personeelsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Na alle misere, affaires, leugens, ontrouw en verraad begint het hele verhaal weer opnieuw…De Gooische Vrouwen Claire, Willemijn, Cherryl en Anouk zijn dit keer verwikkeld in een mysterie, want er is een heuse Moordaanslag gepleegd op Cherryl…Nadat Cherryl in de liftschacht terecht is gekomen is zij in een diep coma geraakt. Gelukkig is zij net ontwaakt en blijkt haar geheugen kwijt te zijn. Ze heeft geen idee meer wat er is gebeurd en herkent haar eigen man Martin niet eens! En net als u denkt, kan dat nog erger? Jahoor dat kan! Want als Cherrly naar haar buik kijkt, ziet zij dat zij zwanger is! Maar ja, van wie? Het kan natuurlijk niet van Martin zijn, die is onvruchtbaar weten wij nog…En hoe is zij eigenlijk in de liftschacht terecht gekomen? Is zij gevallen of misschien zelfs geduwd…?

Vanavond is iedereen bij elkaar in het restaurant gekomen om dit mysterie op te lossen. En ook Tante Cor en Jari ontbreken op deze avond niet! Kruip in de huid van een van deze onstuimige personages en speel mee met dit moordspeldiner!

Geniet, verkleed, lach en raak verwikkeld in de intriges en ontdek de geheimen. Dit stapelgekke Gooische Vrouwen Dinerspel! in Amsterdam is een combinatie van een Moordspeldiner, een echte Soap en gebaseerd op de personages in de serie Gooische Vrouwen. Samen met Dokter Rossi, zorgt Cherryl ervoor dat de onderste steen boven komt en dat zorgt voor wel heel verrassende ontknoping…

Beleef een stapelgekke thema avond met een vrijgezellenfeest met vriendinnen of een teambuidlingsuitje met collega’s tijdens het meest unieke spel van Amsterdam: het Gooische Vrouwen Dinerspel!

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accesoires
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10 – 15 personen €59,50 p.p. incl. btw
> 55,00 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding Op stap met Sjaan door de Jordaan” a €24,50 p.p. incl. btw of Craxy 88 stadsspel a €22,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!