Het Toppers Meezing Diner!

Het Toppers Meezing Diner!

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Nieuw bij Dinerentertainment: Het Toppers Meezing Diner! Het meest muzikale, swingende en vooral heel gezellige diner in hartje Amsterdam!

Een ideale afsluiter van een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrolijk vrijgezellenfeest in ons gezellige Mokum.

Jullie groep wordt al zingend ontvangen door de Over de Top Zangeres Rubylicious! Zij zal ervoor zorgen dat iedereen in polonaise naar de tafel begeleidt wordt! Zij zal de gouwe ouwe hits van toen en nu met u gaan zingen en er een muzikaal feest van maken! Zing mee met de klassiekers van Andre Hazes, ga los op ABBA en laat de mooiste danspasjes zien op het nummer van LUV!

Natuurlijk staat alles in het teken van de Toppers vanavond, dat betekent veel glitter, glamour, bling en goud…Komt u wel allemaal verkleed? Doen hoor! Want de “best dressed” krijgt namelijk een fantastische prijs…

Onder het genot van een drankje, zit de sfeer er al lekker in, want Rubylicious zingt alle ouwe klassiekers uit het Toppers Concert!

Natuurlijk zorgen wij voor gezellige Toppers decoratie, zodat u zich bijna waant in de Arena! ( nou, bijna dan! )

Zing, dans en swing mee met de covers van ABBA, Golden Earring, Luv, Elvis Presley of Andre Hazes en beleef een klein Toppers Concert gewoon in het centrum van Amsteram!

O ja, en tussendoor wordt er natuurlijk ook nog lekker gegeten, u kunt genieten van een uitgebreid 3-gangen diner.
Geniet tijdens een personeelsfeest, bedrijfsuitje of hilarisch vrijgezellenuitje van deze feestelijke avond in hartje Amsterdam!

Het Toppers Meezing Diner brengt in ieder uitje de gezelligheid naar boven en laat u zeker dansend en zingend de deur uit gaan!

Dit programma is inclusief

Uitgebreid 3-gangen diner
– Op en Top zangeres Rubylicious
– Glitter en Glamour Toppers Deco
– Geluid en microfoon
– Prijs voor best dressed
– Prive Locatie

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 3 uur

prijs
15 – 25 personen 65,00 p.p. incl. btw
> 25 personen 60,00 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in swingende stijl beginnen? Boek dan bijvoorbeeld de Popquiz a Gogo a 24,50 p.p. of de muzikale rondleiding met Sjaan door de Jordaan a 24,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in Amsterdam, Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie