Popquiz a Gogo Speldiner Amsterdam

Popquiz a Gogo Speldiner Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Hoe heet de muzikale vriend van Linda de Mol? Kent u de eerste nummer 1 hit van Jan Smit nog? En hoe heet de man achter alle hits van Marco Borsato?!

Ja, al deze vragen komen aanbod tijdens de Popquiz a gogo in Amsterdam! U wordt ontvangen in een supergezellig restaurant, midden in het centrum van Amsterdam. Onder leiding van een super gezellige quizmaster, een echte muziekliefhebber, speelt u de gezelligste muzikale quiz van dit moment; Popquiz a gogo, bekend van tv.

Liever een Amsterdamse pubquiz? Dat kan ook! Alle bekende meezingers komen aanbod. Wat was het grote geheim van Johnny de Jordaan en wie heet er eigenlijk Careltje Verbrugge?

U wordt in teams opgedeeld, die allemaal tegen elkaar zullen strijden voor een geweldige prijs. TV tunes, Gouwe Ouwe Ronde, Petje op Petje af, ze komen allemaal aan bod. En dat onder het genot van een borrel en 3 gangen diner. Zing, denk na en strijd mee met de Popquiz a gogo in Amsterdam!

Inclusief:

– Quizmaster
– Spelmateriaal en accesoires
– 3 gangen diner in Amsterdams restaurant

Vanaf:

10 personen

Prijs:

49,95 p.p. incl. BTW

Optioneel:

Boek bijvoorbeeld vooraf een Amsterdams Arrangement vanaf 19,50 p.p. incl. BTW om uw teambuildingsdagje, familieuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam compleet te maken!