Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel

Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Bosch

Bekijk hier het meest hilarische, uitdagende en unieke Moordspeldiner van Den Bosch: De Moord op Hollands Next Topmodel….In het centrum van Den Bosch is zojuist een moord gepleegd; een moord op een topmodel wel te verstaan!

Beleef een avond lachen, gieren, brullen én lekker eten met collega;s, vrienden of vriendinnen in hartje Den Bosch!

Heeft u allemaal gekeken naar de finale van de verkiezing van Hollands Next Topmodel met het favoriete model Mischa Feenstra? En allemaal gestemd ook? Spannend! Want vanavond is uw groep te gast in de liveshow van de ontknoping van de Winnares van Hollands Next Topmodel 2012!  Maar…er zijn nog 10 minuten te gaan voordat de winnares bekend zal worden gemaakt. Het kan niet anders dat het Mischa is, zij had bij de tussenstand al 63 % van de stemmen behaald. Terwijl de stemmen geteld worden, loopt de spanning op…Maar dan, wordt er een vreselijke ontdekking gedaan: Misha wordt dood aangetroffen in de kleedkamer….

En wat blijkt, zij is vermoord! Een bloederige jurk en een schoen in de hoek zijn de bewijzen van dit misdrijf. Gelukkig is agent Janssen snel ter plaatse om de dader op te sporen…

Uw groep wordt ontvangen door Agent Janssen in het gezellige restaurant , die direct is opgeroepen om uit te vinden wat zich hier heeft afgespeeld…Op dit moment is ook jullie groep verdacht! Samen met jullie groep speelt Agent Janssen met jullie het Moordspeldiner.

En wat blijkt, er zijn namelijk 3 verdachten in deze zaak en deze 3 verdachten blijken ook nog eens in uw groep te zitten! De politie zit er bovenop en vraagt uw hulp om tot het oplossen van dit misdrijf te komen!

Kunt u de politie helpen? Los de zaak op, ondervraag de verdachten, speur naar de aanwijzingen in dit spannende Moordspeldiner in Rotterdam!

Teambuilding, gezelligheid en lekker eten zijn de ingrediënten van deze hilarische avond! Tip: vergeet uw camera niet, want van de foto’s zult u nog lang plezier hebben 😉

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10 – 15 personen € 57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Rotterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!