Dagprogramma Den Haag

Dagprogramma Den Haag

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Het meest complete Dagprogramma in Den Haag vindt u hier! Een ideale combinatie van teambuilding, gezelligheid en lekker eten is het speciaal samengestelde dagprogramma Den Haag. Een pakket met de leukste uitjes voor een speciale prijs natuurlijk!

Ontdek Den Haag en uw collega’s, vrienden of familie op de meest ludieke manier, want wij starten de dag met het Waar is de Mol? Stadsspel! In teams gaat u op pad om de strijd met elkaar aan te gaan. Raadsels, opdrachten, vragen en teambuilding zijn de basis van het mysterieuze spel! Want, zo makkelijk is het natuurlijk niet! In ieder team zit namelijk een MOL. Deze Mol heeft de taak zoveel mogelijk spellen te saboteren, te dwarsbomen en te laten mislukken. En dat allemaal op een onherkenbare manier!

U vertrouwt dus niemand meer…Is uw collega echt zo klunsig of is deze misschien de Mol? Weet uw vriendin het antwoord echt niet? Ja, iedereen kan de Mol zijn, dus pas op en ontmasker de Mol uit uw eigen team. Tussen de spellen door zal onze Waar is de Mol host de wel bekende stemrondes doen. Maar, denk goed na voordat u stemt, want een verkeerde stem kan u ook weer minpunten opleveren!

Na dit spannende, maar vooral ook hele leuke spel, zal de prijsuitreiking worden gehouden in een gezellig cafe aan het Marktplein. Hier wordt eindelijk bekend wie de Mollen in de teams waren en ontvangt het winnende team een welverdiende fles bubbels!

U heeft hard gewerkt, dus tijd voor wat muzikale ontspanning! Daarom staat Gemma Glitter al op uw groep te wachten met de swingende Popquiz a Gogo! Tijdens een lekkere borrel speelt u de rondes Raad de Plaat, the Dance Battle, TV Tunes en de Petje Op, Petje Af! Ga terug in de tijd en geniet van alle hits van toen en nu, Gemma maakt er een feestje van!

Als ook deze strijd is gestreden, heeft u vast wel trek gekregen. Daarom kunt u aansluitend lekker genieten van een uitgebreid 3-gangen diner en nog even napraten over de dag.
Wie waren er de terechte winnaars van vandaag? Kortom, een teambuildingsdagprogramma om Den Haag van top tot teen te ontdekken tijdens een gezellig personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje.

Het Dagprogramma Den Haag kan met meerdere uitjes gecombineerd worden als bijvoorbeeld:

– Crazy 88 City Game – Ik Hou van Holland Spel – 3-gangen diner

Aan u de keus!

Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Opdrachtenboekje, camera, plattegrond
– Bonus opdrachten
– Drankje
– Prijsuitreiking en prijs
– Popquiz a Gogo met Gemma Glitter
– Accessoires
– Prijs voor het winnende team
– 3-gangen diner

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.

10 – 15 personen: 75,00 p.p. incl. btw
> 15 personen: 70,00 p.p. incl. btw

Optioneel ’s Avonds ook in swingende stemming blijven? Gemma Glitter zingt graag Karaoke met jullie tussen de gangen door! Laat het feest dus maar doorgaan met de Karaoke Party! Meerprijs: 22,50 p.p. incl. btw!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in Amsterdam, Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie