Ik Hou van Holland Dinerspel Den Haag

Ik Hou van Holland Dinerspel Den Haag

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Weet u alles over ons piepkleine landje? Kunt u als de beste het woord “consternatie” spellen? Of bent u beter in uitbeelden? Zing, spel. dans, schreeuw, lach en antwoord mee met het leukste spel van Nederland; het Ik hou van Holland Dinerspel in het centrum van Den Haag!

Onder leiding van de Hollandse Sietse speelt u het Ik Hou van Holland dinerspel in verschillende rondes tussen de gangen door. Dit is een uitje om nooit meer te vergeten; ideaal voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag!

Strijdt tegen elkaar voor die geweldige prijs tijdens een heerlijk, uitgebreid 3-gangen diner zing mee met de Hollandse klassiekers.

Het Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag is ideaal voor een geslaagd vrijgezellenfeestje, groepsuitje of personeelsuitje!

Inclusief:

– 3-gangen diner
– Locatie
– Onze eigen Hollandse Sietse
– Spelmateriaal en accessoires voor de teams
– Prijs voor het winnende teamMin aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: €57,50 p.p. incl. BTW
>15personen: €55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game a 24,50 p.p. om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje op het Rotterdam in Nederland helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.