Vrijgezellen Pakket Den Haag

Vrijgezellen Pakket Den Haag

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Ben jij degene die een volledig vrijgezellenfeest voor je vrienden of vriendinnen moet organiseren in Den Haag? Geen nood! Je bent helemaal klaar met het Vrijgezellen Pakket Den Haag van Dinerentertainment! Dit pakket heeft alle ingredienten voor een geslaagde vrijgezellendag om nooit meer te vergeten!

Jullie groep wordt ontvangen door onze begeleider in het centrum van Den Haag met een lekker drankje. Want, de teambuilding en gekkigheid gaat hier beginnen! Jullie zullen de Haagse stad gaan ontdekken op de meest Crazy manier, met de Crazy 88 City Game! Vast wel eens gezien op tv, maar dit is het echte werk! Wie durft het aan en gaat voor de meest gekke en moeilijke opdrachten? Of doen jullie het op de makkelijke manier? Wie wint er de meeste punten en heeft er zeker geen Haagse Bluf?

Een hilarisch stadsspel vol rare, creatieve en ludieke opdrachten. Gewapend met een camera, opdrachtenboekje en een plattegrond gaan jullie in teams op pad door het Haagse centrum.

Na de Crazy 88, komen jullie in het cafe aan waar onze begeleider de Prijsuitreiking zal houden. Welk team heeft er de gekste filmpjes gemaakt, de meeste punten verzameld en komt er terug met het beste ruilvoorwerp?

De foto’s en filmpjes krijgen jullie achteraf uiteraard toegestuurd, zodat deze dag zeker niet vergeten wordt! ( Ook al zouden jullie dat wel willen 😉

Als de winnaars bekend zijn en hun vreugde dansje gedaan hebben, zal onze begeleider jullie naar het restaurant toebrengen voor een wel heel spannend en sexy diner…Want, er staat de vrijgezel nog heel wat te wachten! In een prive zaal van het gezellige restaurant kunnen jullie genieten van een uitgebreid 3-gangen diner. Zo zal er zeker nagepraat worden over de crazy opdrachten en de belevenissen in de stad. Maar, als de vrijgezel nietsvermoedend op het toetje zit te wachten, maakt onze Stripper zijn of haar spetterende entree!

Deze zal een sexy show weggeven, net voordat het “echte” toetje geserveerd zal worden. Gaan jullie voor sexy politie agent(e), bouwvakker, matroos of juist SM Meesteres? Aan jullie de keus, wat past het beste bij de vrijgezel?

Geniet van dit Erotische Strip Diner in Den Haag, gegarandeerd met een happy end…;)

De ultieme vrijgezellendag voor vrienden of vriendinnen in het centrum van Den Haag boek je met het Vrijgezellen Pakket!

Dit programma is inclusief

– Crazy begeleider
– Crazy Opdrachtenboekje, plattegrond en camera
– 2 Speciale opdrachten
– Drankje bij ontvangst
– Prijsuitreking en prijs
– 3-gangen diner
– Locatie
– Strip Act M/V

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p. v.a. € 75,00 p.p. incl. btw

10 – 15 personen € 87,50 p.p. incl. btw
15 – 20 personen € 82,50 p.p. incl. btw
> 20 personen € 75,00 p.p. incl. btw

Duur 5,5 uur

Optioneel Boek bijvoorbeeld nog een swingende Popquiz a Gogo of Karaoke Party a 25,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenfeest in Den Haag helemaal af te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in Amsterdam, Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie