Wie is de Rat? Dinerspel Den Haag

Wie is de Rat? Dinerspel Den Haag

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Speel mee met het Wie is de Rat? dinerspel in het centrum van Den Haag! In een gezellig en sfeervol restaurant wordt uw groep ontvangen door onze host, die het Wie is de Rat? Dinerspel zal begeleiden. Een avond vol teambuilding, gezelligheid en lekker eten!

Jullie groep wordt ontvangen door onze Wie is de Rat? begeleider in een sfeervol restaurant in het centrum van Den Haag. Deze zal de teams verdelen en de speluitleg geven voor vanavond. Voordat het voorgerecht geserveerd zal worden, spelen jullie de eerste ronde. De rondes tijdens het Wie is de Rat? dinerspel bestaan uit opdrachten, vragen, raadsels en puzzels én natuurlijk het ontmaskeren van de rat!

Jazeker, in ieder team zal 1 rat zitten, wiens taak het natuurlijk is om zoveel mogelijk opdrachten te laten mislukken. Sabotage dus! En hoe meer opdrachten mislukken of vragen er fout zijn, hoe meer punten dit het andere team zal opleveren! Dit is natuurlijk een spannende taak voor de rat, want deze wil niet ontmaskerd worden. Een heuse spannende strijd dus, want de Rat moet zijn gezicht goed in de plooi houden.

U zult niemand meer vertrouwen tijdens dit dinerspel, want waarom geeft uw collega nou het verkeerde antwoord op die makkelijke vraag? Zou hij het echt niet weten of is het een rat?!

De rondes worden tussen de gangen door gespeeld en dit betekent dus een avondvullend programma met lekker eten en veel rattenstreken! ( He, waar zijn mijn mes en vork nou gebleven…)

Het Wie is de Rat? Dinerspel is een superspannend en gezellig teambuildingsdiner met een spannend wedstrijdelement, geschikt voor een gezellig bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in De Haag!


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Wie is de Rat? host
– 3 spelrondes
– Prijsuitreiking

Tijdsduur 3  uur

Prijs 57,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Den Haag helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie