Erotisch Strip Diner Haarlem

Erotisch Strip Diner Haarlem

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Ben jij degene die een uitdagend vrijgezellenfeest voor vrienden of vriendinnen in Haarlem moet regelen? Dan is het Erotisch Strip Diner precies wat je zoekt! Een sexy en spannend diner, gegarandeerd met een Happy End….

Jullie groep wordt ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Haarlem met een lekker diner. Geniet nog even na van de leukse vrijgezellen dag en klets lekker bij. Waarschijnlijk zit te vrijgezel nietsvermoedend op zijn of haar toetje te wachten en heeft geen idee wat voor verrassing er staat te gebeuren. Want bij het Erotisch Strip Diner zit wel een heel speciaal toetje! Nog voor het “echte” dessert geserveerd zal worden, maakt  de stripper zijn of haar entree en zal een sexy show weggeven!

Verras je collega, vrijgezel of misschien zelfs familielid met een super act van onze mannelijke of vrouwelijke strippers! Gaan jullie voor sexy politie agent(e) of liever voor stoere bouwvakker of meesteres? Jullie zeggen het maar! Van welke act zal de vrijgezel zeker rode oortjes krijgen?

Sluit de avond geheel in stijl af met deze spetterende show en geef de vrijgezel een avond om nooit meer te vergeten! ( Ook al zou hij of zij dat wel willen 😉

NB. Onze Strippers kunnen tevens een geweldig entree maken als sexy butler of serveerster! En willen jullie allemaal genieten? Boek dan de extra bodyshots a 7,50 p.p. incl. btw!

Het Erotische Strip Diner in hartje Haarlem is echt een aanrader voor een onvergetelijk groepsuitje of vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinne.

Gegarandeerd gezellig en met een happy end!


Dit programma is inclusief
– Locatie
– 3 gangen diner
– Stripact ( man / vrouw )

Tijdsduur 3 uur

Minimaal aantal personen10 personen

Prijs 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om uw vrijgezellenuitje teambuilding personeelsuitje of groepsuitje helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.


Meer Informatie of Reserveren?
klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie