Moordspeldiner: De moord op Hollands Next Topmodel

Moordspeldiner: De moord op Hollands Next Topmodel

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Bekijk hier het Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel in Breda. Ideaal voor een teambuildingsavond van een personeelsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Help! Er is iemand vermoord!! Niet zomaar iemand, een belangrijk iemand, iemand die een modellen carriere in het vooruitzicht zou hebben. Namelijk, de winnares van Holland’s Next Topmodel!

Tijdens dit hilarische en spannende Moordspeldiner in het centrum van Breda gaan jullie op zoek naar de dader. En wat blijkt, deze dader hebben jullie zelf meegenomen!

Uiteraard is de recherche snel ter plaatse. Onder begeleiding van politie agent Janssen gaan jullie deze zaak oplossen, althans, dat hopen wij!

Heeft u de finale gezien van Holland’s Next Topmodel? JA?! Dan heeft u natuurlijk ook unaniem op Misha gestemd? Vol spanning, sensatie en afwachting keek het hele land naar de verkiezing op SBS6. U bent eregast bij de finale van de live-show en vanavond is het dus zover!

De ontknoping waar we allemaal lang op gewacht habben, wie zou de winnares van Holland’s Next Topmodel 2012 worden!?

Er waren nog 10 minuten voor de uitslag van Holland’s Next Topmodel bekend zou worden gemaakt. Men had natuurlijk massaal gestemd. Tijdens de tussenstand werd bekend dat Misha, de gedoodverfde favoriet, maar liefst 62% van de stemmen gekregen had, het kon dus niet anders dan dat zij de winnares zou worden…

Maaaaaaarrrr…..voordat het langverwachte oordeel geveld zou worden, werdt er een afschuwelijke ontdekking gedaan: Misha wordt dood gevonden in haar kleedkamer….
Tussen de gangen door speelt u het Moordspeldiner en vraagt de politie uw hulp de moord op te lossen. In deze angstaanjagende zaak zijn er 3 verdachten, natuurlijk zit de politie er bovenop en zal agent Janssen vragen om uw hulp. Uw hulp is van doorslaggevend in deze baanbrekende zaak.

U zult dus uw uiterste best moeten doen om dit misdrijf op te lossen. Kunt u de politie helpen?

Vanavond ziet u uw collega’s, vrienden of vriendinnen van een totaal andere kant! Het Moordspeldiner in Breda is een gegarandeerd hilarisch personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje wat ongetwijfeld hele goede foto’s opleverd!

NB. Het Moordspel: de Moord op Hollands Next Topmodel kan ook los spel geboekt worden of op locatie! Vraag naar de mogelijkheden.

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars
Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een City 88 Game of een Popquiz a Gogo Borrelspel om ow groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Breda compleet te maken! Vanaf 24,50 p.p. incl. btw!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in een andere stad of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie
  •