Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel

Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Speel mee met het stapelgekke Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel in Breda! Nee, dit is niet zomaar een avond lekker eten en bijkletsen, want zodra uw groep het restaurant betreedt, wordt er een vreselijke ontdekking gedaan…Er is een moord gepleegd; een moord op een Topmodel wel te verstaan!

Beleef een avond lachen, gieren, brullen én lekker eten met uw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in hartje Breda!

U heeft vast ook aan de buis gekluisterd gekeken naar de finale van Hollands Next Topmodel! Het kon bijna niet anders dat Mischa zou winnen, ze had tijdens de tussenstand al 63 % van de stemmen. Maar, in de laatste 10 minuten voor dat de winnares bekend gemaakt zou worden, werd er een vreselijke ontdekking gedaan…

Misha wordt dood aangetroffen in de kleedkamer….vermoord…

Een bloederige jurk en een schoen in de hoek zijn de bewijzen van dit misdrijf. Gelukkig is agent Janssen snel ter plaatse!

Uw groep wordt ontvangen door Agent Janssen in het gezellige restaurant , die meteen is opgeroepen om de dader op te sporen! Na uitvoerig sporen onderzoek blijkt dat er in jullie groep een paar verdachten zitten!

Kunt u de politie helpen? Los de zaak op, ondervraag de verdachten, speur naar de aanwijzingen in dit spannende Moordspeldiner in Breda!

Teambuilding, gezelligheid en lekker eten tijdens het uitbundige Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel in het centrum van Breda!

Tip: vergeet uw camera niet, want van de foto’s zult u nog lang plezier hebben 😉

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10 – 15 personen € 57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Breda helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!