Ik Hou van Holland Dinerspel

Ik Hou van Holland Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Leiden

“Ik hou van Holland, ’t landje aan de Zuiderzee,
Bekijk hier ons Ik Hou van Holland Uitje in Leiden, ideaal voor een oer Hollands bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden.

“Een stukje Holland, draag ik in mijn hart steeds mee”De televisie hit van dit moment is nu ook als diner arrangement te boeken; het Ik Hou van Holland Dinerspel in Leiden!

Ga in teams de strijd aan tegen uw collega’s, vrienden of familie en win die geweldige prijs!  U wordt in het centrum van Leiden ontvangen door onze Hollansde  Sietse, die tussen de gangen van het diner door de Ik Hou van Holland quiz met u speelt.

Onze gezellige quizmaster; Hollandse Sietse, geheel in Hollandsche stijl maakt er samen met u een feestje van! 

Wie kent het koningshuis nu echt, is goed in uitbeelden, kan zo snel mogelijk typisch Nederlandse dingen omschrijven en kan bekende Nederlandse hits meezingen? Dit zijn de ingredienten van een supergezellige avond midden in hartje Leiden!

Strijd in teams tegen elkaar in de rondes, draai aan het Holland Rad en raad de tv fragmenten. Een avond vol nostalgie en saamhorigheid! En daar houden wij van in dit gezellige kneuterige landje 😉

Speel het Ik Hou van Holland Dinerspel mee met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje en wij maken er een onvergetelijke avond van!

NB. Het Ik Hou van Holland Dinerspel nóg gezelliger aflsuiten? Boek dan het Hollandse Feestuurtje met de lekkerste meezingers en feest nog even door!

 

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Hollandse Sietse
– Spelmateriaal & accesoires voor de teams
– Prijs voor het winnende team

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10 – 15 personen € 57,50 p.p. incl. btw
> personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City 88 Stadssppel of Waar is de Mol? Stadsspel om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Leiden helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!