Ik Hou van Holland Dinerspel

Ik Hou van Holland Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Sluit u aan bij het meest leuke, gezellige en humoristische dinerspel van ons koude kikkerlandje: het Ik hou van Holland Dinerspel in Rotterdam!

Onder het genot van een super heerlijk diner  in een restaurant midden in het centrum van Rotterdam, strijdt u onderling in teams tegen elkaar om te gekke oerhollandse prijzen te winnen! De avond wordt begeleid door onze eigen Hollandse Sietse, één van de gezelligste, interactiefste en meest enthousiastste quizmasters, geheel in Hollandse stijl natuurlijk! Net als op televisie, speelt Sietse met u de bekende rondes van de Ik Hou van Holland Quiz, als de BOM, BNers omschrijven, liedjes raden, oer-Hollandse weetjes beantwoorden, de roddel en de leukste fragmenten uit de oude doos…

Wie heeft de meeste kennis van echt Hollandse kwesties: kent u het koningshuis nou echt, woorden spellen, Bners beschrijven aan andere teamleden en kunt u bekende songteksten van Nederlandse nummers uitschrijven? Beantwoord de vragen tijdens de fragementen ronde en schitter in het Ja/Nee spel!

Geniet van een onwijs gezellige en plezierige avond vol spanning en sensatie en boek nu het vernieuwde Ik hou van Holland Speldiner in hartje Rotterdam!

U zult dit bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam niet zo snel meer vergeten, daar zullen wij voor zorgen!

 


Dit programma is inclusief

– 3 gangen diner
– Hou van Holland Host
– Hou van Holland Spel
– Prijsuitreiking
– Fles bubbels voor het winnende team

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: €57,50 p.p. incl. BTW
>15personen: €55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Rotterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!