Karaoke Dinner Party!

Karaoke Dinner Party!

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Bekijk hier het meest swingende uitje van Rotterdam: de Karaoke Dinner Party! Deze muzikale avond brengt iedereen een glimlach op de mond, want zingen is namelijk heel erg gezond!

Waan uzelf een heuse ster en schitter op het podium samen met onze Karaoke Queen Gemma Glitter! Gaat u voor de gouwe ouwe “Paradise by the Dashboard Light” of  liever voor een lekkere Hollandse meezinger van Hazes? Vanavond met u de ster tijdens de Karaoke Dinner Party!

Uw groep wordt hartelijk welkom geheten door Gemma Glitter in een knus en gezellig cafe restaurant in het centrum van Rotterdam. Uiteraard hebben wij hier een prive locatie voor u geregeld, want tussen de gangen door van een uitgebreid diner, wordt er gestreden tegen elkaar tijdens de Karaoke Battle!

Welk team heeft de beste zang? De beste performance? En de beste uistraling? Battle tegen elkaar in de rondes Pop, Gouwe Ouwes, Hits van Nu en de Hollandse Meezingers!

Beleef een muzikale teambuildingsavond met uw personeel, team of vrienden tijdens een vrijgezellenfeest!

Natuurlijk geeft onze karaoke host ook een showtje weg en deelt de boekjes met nummers aan de groepen uit. Daarna gaat het team de Paskamer in voor de ultieme outfit en dan mogen de voetjes van de vloer!

Deze Karaoke Dinner Party garandeert een supergezellige, hysterische en vooral vermakelijke avond tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Het Karaoke Dinner Party kan in de volgende steden worden gespeeld: Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Breda, Rotterdam, Leiden en op locatie!Dit programma is inclusief

– Karaoke Host
– Karaoke set, geluid en boekjes
– Kleding en accesoires
– Prijs voor het winnende team

Min aantal personen
10 personen


Prijs p.p.
>10-15 personen
57,50 p.p. incl. BTW
>15 personen 55,00 p. p. incl. BTW


Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een teambuilding City Game door Rotterdam Centrum vanaf 19,50 p.p. incl. BTW om uw groepsuitje of avondprogramma compleet te maken!

Wilt u meer informatie aanvragen over de Karaoke Dinner Party of bent u met minder dan 10 personen? Neem dan contact met ons op.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Rotterdam compleet te maken: