Moordspeldiner Rotterdam

Moordspeldiner Rotterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

De Moord op Hollands Next Topmodel….Het spannende en hilarische Moordspeldiner voor een bijzonder bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in het centrum van Rotterdam!

Heeft u allemaal gekeken naar de finale van  Hollands Next Topmodel? Heeft u ook allemaal massaal op Misha gestemd? Vol spanning en sensatie keek heel Nederland naar de finale van Hollands Next Topmodel op RTL5.

Vanavond is uw groep te gast in de liveshow van de ontknoping van de Winnares van Hollands Next Topmodel 2011!

Maar…er zijn nog 10 minuten te gaan voordat de winnares bekend zal worden gemaakt. Het moet Misha zijn; tijdens een tussenstand heeft zij namelijk al 63 % van de stemmen behaald! Echter, in die laatste 10 minuten wordt er een vreselijke ontdekking gedaan: Misha wordt dood aangetroffen in de kleedkamer….

Tijdens een uitgebreid 3-gangen diner in een gezellig restaurant in het centrum van Rotterdam, wordt u ontvangen door Agent Janssen, die direct is opgeroepen om uit te vinden wat zich hier heeft afgespeeld…Op dit moment is ook jullie groep verdacht! Samen met jullie groep speelt Agent Janssen met jullie het Moordspeldiner.

En wat blijkt, er zijn namelijk 3 verdachten in deze zaak en deze 3 verdachten blijken ook nog eens in uw groep te zitten! De politie zit er bovenop en vraagt uw hulp om tot het oplossen van dit misdrijf te komen!

Kunt u de politie helpen? Los de zaak op, ondervraag de verdachten, speur naar de aanwijzingen in dit spannende Moordspeldiner in Rotterdam! Teambuilding, gezelligheid en lekker eten zijn de ingrediënten
van deze hilarische avond! Tip: vergeet uw camera niet, want van de foto’s zult u nog lang plezier hebben 😉

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10 – 15 personen €57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische Crazy 88 City Game of Waar is de Mol? stadsspel vanaf 22,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Rotterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!