Wie is de Rat? Dinerspel

Wie is de Rat? Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Boek het meest ludieke dinerspel van Rotterdam vol teambuilding, sabotage, raadsels en mysterie! Het Wie is de Rat? Dinerspel in het centrum van Rotterdam is zeker een avond waarin u uw collega’s, vrienden of familie wel heel erg goed leert kennen 😉 Ideaal voor een culinaire teambuildingsavond tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam!

Uw groep wordt ontvangen door onze Wie is de Rat? host in een knus en gezellig café restaurant in het centrum van Rotterdam, die het Wie is de Rat? Dinerspel zal begeleiden. In ieder team zit er een Rat verstopt. Deze mol probeert alle spellen zoveel mogelijk te saboteren. Maar, waar is de Rat dan eigenlijk? Gooit uw collega nou per ongeluk of expres dat glas over de puzzel? U kunt denken dat uw buurvrouw opzettelijk het verkeerde antwoord geeft, maar is dat eigenlijk wel zo?

Een avond vol sabotage, ludieke spelletjes en rattenstreken dus…Vertrouw niemand meer in dit mysterieuze Wie is de Rat? Dinerspel in het centrum van Rotterdam!

En, dat is nog niet alles! De Rat moet ervoor zorgen dat deze wel saboteert, maar niet ontmaskerd wordt…In allerlei opdrachten, quizvragen en raadsels kan de Rat uit het team vanalles laten mislukken. Soms veel te overdreven, maar soms ook zo stiekem dat het helemaal niet is opgevallen! Ja, uw collega’s of vrienden gaan er na deze rattenstreken wel heel anders uit zien.

Als na de stemrondes het eindspel gespeeld is, zullen de ratten toch echt hun ware gezicht moeten laten zien. Wil de echte ratl nu op staan….?

Het Wie is de Rat? Dinerspel in Rotterdam een superspannend en gezellig teambuilding speldiner met een verrassende uitkomst!


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Wie is de Rat? host
– 3 spelrondes
– Prijsuitreiking

Tijdsduur 3  uur

Prijs p.p.

€ 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 City Game of Swingende Karaoke Party om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Rotterdam helemaal compleet te maken!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie