Waar is de Mol Spel Strand

Waar is de Mol Spel Strand

Culinair groepsuitje

Uitjes Strand

Zoekt u een geweldig teambuilding evenement op het strand? Speel dan mee met het Waar is de Mol spel op de beste locatie die u maar kunt bedenken; het prachtige strand van Zeewolde, Bloemendaal of Wijk aan Zee!

In een mooie en gezellige beachclub wordt uw groep ontvangen door onze beach begeleider om het Waar is de Mol spel te spelen. Net als het bekende Wie is de Mol spel op televisie, wordt de groep in teams opgedeeld die tegen elkaar zullen battlelen om de meeste punten te behalen. Maar, er is 1 maar, in ieder team zit een mol verstopt, die stiekem voor het andere team speelt en de spellen ongemerkt moet saboteren….Een hele klus dus! Zeker omdat niemand meer te vertrouwen is!

Tijdens gewaagde en grappige spellen op het strand, wordt de mol en het team uitgedaagd verschillende opdrachten uit te
voeren. Natuurlijk wel stuk voor stuk oer gezellige strandspellen! Denk aan het ouderwetse touwtrekken, zandkastelen bouwen en een heuse estafette race! Een echte strand dag vol teambuilding dus!

Aan het eind van het spel wordt er gestemd en worden de punten opgeteld. Welk team heeft het best gepresteerd en welke Mollen zijn er geraden?

Tijdens de prijsuitreiking in de beachclub wordt het winnende team bekend gemaakt en natuurlijk beloond met een fantastische prijs!

Het Waar is de Mol is een super spannend en gezellig teambuilding spel op het Nederlandse strand met een verassende uitkomst!

Natuurlijk sluiten wij de dag af met een uitgebreide BBQ op in een van de gezellige strandtenten. Geniet van een heerlijke strand dag en uitgebreide BBQ samen met uw collega’s, vrienden of familie!

Dit programma is inclusief:

– Waar is de Mol? beach begeleider
– 3 spelrondes
– Actieve strandspellen
– Prijsuitreiking
– Drankje tijdens prijsuitreiking
– Uitgebreide BBQ

Strandlocaties:

Kaap Flevo Zeewolde
Club Zand Castricum
Club Bloomingdale Bloemendaal
Sunsea Bar Wijk aan Zee

Prijs p.p. 65,00 p.p. incl. BTW

Optioneel: Sluit jullie gezellige teambuildingsdag af met een swingende Popquiz a gogo quiz of Ik Hou van Holland Spel vanaf 24,50 p.p. incl. btw en maak uw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest op het strand helemaal compleet!