Bingo Dinner Party!

Bingo Dinner Party!

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Boek het meest hilarische speldiner dat Utrecht rijk is voor een stapelgek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht! Dit is de ultieme foute Bingo Dinner Party! Wie zegt er eigenlijk dat Bingo niet hip is en pas voor in het bejaarden tehuis is? Echt niet! Wij bij Dinerentertainment vinden Bingo helemaal Hot! En doorgewinterde Bingo Expert Trees ook 😉

Houdt uw stempels, dikke stiften en ellebogen (!) in de starthouding, want de Bingo strijd is begonnen! In een gezellig en knus cafe restaurant in het centrum van Utrecht wordt jullie groep wordt ontvangen door Trees, een echte bingo fan. Zij is iedere week te vinden bij de Bingo Club in haar buurtje en weet wat Bingo inhoudt!

Vanavond zal Trees eens een keer niet zelf voor de prijzen gaan, maar de Bingo presenteren. Maar Trees houdt niet van “gewone”bingo, waarbij er beschilderde dakpannen te winnen zijn, nee zeker niet! De Bingo Dinner Party bestaat uit de oudewertse Cijfer-Balletjes-Bingo, een Smartlappen Bingo en een BNer Bingo…Kijkt u nog maar eens goed naar de prijzentafel, want er valt veel te winnen.

De Bingo rondes worden tussen de gangen door gespeeld van een uitgebreid diner. Geniet, lach, zing, en dans mee in de Bingo Polonaise tijdens de hilarische Bingo Dinner Party in Utecht!

Heeft u die misschien die winnende kaart?( En, nee, Trees neemt geen smeergeld aan, of toch wel?;) Met Trees is het in ieder geval altijd feest…

De Bingo Dinner Party met Trees is een hilarisch, uniek en vooral heel gezellige teambuildingsavond voor een personeelsuitje, gek vrijgezellenfeest of groepsuitje in Utrecht.


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Trees, de Bingo Juf
– Accesoires
– 3 Bingo Rondes ( cijfer, muziek en bner bingo )
– Fantastische prijzentafel


Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.
10 – 15 personen: 55,- p.p. incl. btw
> 15 personen: 52,50 p.p. incl. btw

Optioneel
Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellig teambuildingsspel als het Ik Hou van Holland Stadsspel, Waar is de Mol? Spel of een stapelgekke Crazy 88 City Game  a 24,50 p.p. incl. btw om uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje in Utrecht helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Wilt u meer informatie ontvangen over het Bingo Dinner Party! in Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

 

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie