Floating & Walking Dinner Utrecht

Floating & Walking Dinner Utrecht

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Wij heten u hartelijk welkom aan boord van onze mooie rondvaartboot voor een geweldig vaararrangement door de Utrechtse grachten en Singel tijdens de Floating & Walking Dinner Utrecht!

Wij nemen u mee voor een 4 uur durend programma, waarbij wij naar diverse restaurants zullen varen aan de grachten van Utrecht. Tijdens het Floating & Walking Dinner zal er gevaren en gewandeld worden, daarom beginnen wij met een borreltje op de boot.

Aan boord kunt u genieten van een drankje en een hapje en natuurlijk het uitzicht over het water. Tussendoor zullen wij aanmeren aan een van de werfen, om aan wal het voorgerecht te nuttigen. De boot blijft natuurlijk op u wachten!

Na het voorgerecht stapt u weer aan boord om naar het restaurant voor het hoofdgerecht te varen. Na het hoofdgerecht staat onze gids weer voor u klaar om u verder te voet mee te nemen over de grachten, om zo ook op de plekjes te komen die vanaf het water niet zichtbaar zijn!

Na de tour sluiten wij af  met een heerlijk dessert en het avondzicht over de Utrechtse grachten!

Zo ontdekt u Utrecht pas echt met het Floating & Walking Dinner!


Dit programma is inclusief

– schipper
– 3 gangen diner
– boothuur
– drankjes aan boord
Tijdsduur 4 uur

Min aantal personen 20 personen

Programma indicatie:

17:00 Varen
18:00 Voorgerecht
18:45 Varen
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Wandelen
21:00 Dessert


Prijs 99,50 p.p. incl. BTW

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Optioneel: Boek bijvoorbeeld vooraf een Utrechtse Crazy City Game om uw bedrijfssuitje, familiefeest of personeelsfeest in Utrecht compleet te maken!