Het Gooische Vrouwen Dinerspel

Het Gooische Vrouwen Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Nieuw bij Dinerentertainment: Het Gooische Vrouwen Dinerspel in Utrecht! Jawel, de dames van de serie Gooische Vrouwen zijn terug! En hoe! Dit keer zijn Tante Cor, Cherryl, Martin, Jari en de andere dames bij elkaar gekomen om een wel heel vreemd mysterie te ontrafelen…

Na alle misere die de dames al hebben meegemaakt, zijn zij vanavond verwikkeld in een nieuw drama…Er is namelijk een heuse Moordaanslag gepleegd op Cherryl…Gelukkig heeft zij het overleefd!

Cherryl in de liftschacht gevallen en daardoor in een diep coma geraakt. Gelukkig is zij net ontwaakt, maar zij blijkt haar geheugen kwijt te zijn. Ze weet helemaal niets meer! En tot haar grote verbazing blijkt zij ook nog eens zwanger te zijn!
Maar ja, van wie dan? In ieder geval niet van Martin, want hij die is onvruchtbaar… Natuurlijk vraagt zij haar vrienden te raad, maar zelfs Jari kan haar geen duidelijk antwoord geven. Het lijkt erop dat iedereen een groot geheim met zich mee draagt en Cherryl wil erachter komen wat voor geheimen dit zijn!

Daarom heeft zij, samen met Dokter Rossi, iedereen vanavond uitgenodigd om bij dit diner te zijn. Ze heeft uiteraard veel vragen! Hoe is zij eigenlijk in de liftschacht terecht gekomen? Is zij gevallen of misschien zelfs geduwd? En belangrijker nog, wie is de vader van haar ongeborgen kind…? Tussen de gangen door worden de rondes gespeeld en blijkt dat ieder personage wel iets te verbergen heeft. Waarom zegt Jari niks? En wat doet Anouk nou vreemd? En Tante Cor? Wat heeft zij op haar kerfstok?

Kom achter de fantastische geheimen, leugens en affaires tijdens dit hilarische Gooische Vrouwen Dinerspel in Utrecht! Een ideale teambuildingsavond voor een ludiek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht.

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accessoires
– Prijs voor de winnaars

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10 – 15 personen €57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding Op stap met Sjaan door de Jordaan” a €24,50 p.p. incl. btw of Crazy 88 stadsspel a €22,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!