Het Toppers Meezing Diner!

Het Toppers Meezing Diner!

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Nieuw bij Dinerentertainment: Het leukste, meest swingende en supervrolijke meezingdiner van Utrecht: Het Toppers Meezing Diner!

Houdt u van zingen, dansen en zeker op de covers van ABBA, Hazes en Luv? Dan is het Toppers Meezing Diner precies wat u zoekt! Gegarandeerd swingend, uniek en heel gezellig!

Jullie groep wordt al zingend verwelkomd door de “Over de Top Zangeres” Rubylicious. Zij zal de avond op z’n kop zetten met de beste hits uit het Toppers Concert en er een muzikaal feestje van maken! Maar, dan moet u wel meezingen he?!

Zo komen de klassiekers van Andre Hazes, Elvis Presley, Luv en Lady Gaga natuurlijk ook voorbij…

Vanavond staat alles in het teken van de Toppers, dus heel veel glitter, glamour, bling bling en niet te vergeten de fantastische combinatie en goud met wit…

Komt u wel allemaal verkleed? Doen hoor! Want de “best dressed” krijgt namelijk een fantastische prijs…

Wij zorgen voor gezellige Toppers decoratie, zodat u zich bijna waant in de Arena! ( nou, bijna dan! ) O ja, en tussendoor wordt er natuurlijk ook nog lekker gegeten; er zal een lekker 3-gangen diner worden geserveerd.

Geniet tijdens een personeelsfeest, bedrijfsuitje of hilarisch vrijgezellenuitje van deze feestelijke avond met het Toppers Meezing Diner in Utrecht!

Het Toppers Meezing Diner brengt in ieder uitje de gezelligheid naar boven en laat u zeker in polonaise de deur uit gaan…

Dit programma is inclusief

– Uitgebreid 3-gangen diner
– Op en Top zangeres
– Glitter en Glamour Toppers Deco
– Geluid en microfoon
– Prijs voor best dressed
– Prive Locatie

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 3 uur

prijs
15 – 25 personen 65,00 p.p. incl. btw
> 25 personen 60,00 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in swingende stijl beginnen? Boek dan bijvoorbeeld de Popquiz a Gogo a 24,50 p.p. of teambuildingsspel Crazy 88 a 22,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Utrecht compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in Amsterdam, Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie