Soapdiner Utrecht

Soapdiner Utrecht

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Bekijk hier het meest hilarische themadiner in Utrecht voor een spectaculair bedrijfsuitje of stapelgek vrijgezellenfeest; het Soapdiner!

Dit moorddiner is gebaseerd op de Amerikaanse Soapseries; mysterie, overspel, wraak, moordaanslag, geld en jaloezie!

Uw groep wordt ontvangen door onze acteur in de prive zaal van een gezellig restaurant. Onze acteur speelt vanavond namelijk de rol van Dokter van der Ploeg, psychiater en vriendin van Beverly.

Jullie zijn vanavond allemaal in het restaurant uitgenodigd door de hoogzwangere Beverly, die net ontwaakt is uit haar coma, nadat zij is in een liftschacht is gevallen!
Natuurlijk is iedereen erg blij dat ze er weer is, of toch niet? En wat is er precies gebeurd? Beverly weet het niet meer, want na hasar ontwaak blijkt zij geheugenverlies te hebben! En tot overmaat van ramp weet zij ook niet meer wie de vader van haar kind is…

Familie, vrienden en bekenden zijn vanavond uitgenodigd om het mysterie te ontrafelen. Wat is er die laatste avond voorgevallen? Wie is wie? En is zij in de liftschacht gevallen of was het helemaal geen ongeluk?

De gasten zullen door Doker van der Ploeg hun personage en scripts aangereikt krijgen, dus kruip in de rol van boze stiefmoeder, gekke buurvrouw, plastisch chirurg of Hollandse Zanger en kom er samen met Beverly achter in welke soap jullie beland zijn!

Iedereen blijkt naarmate de avond vordert ook wel iets op zijn of haar kerfstok te hebben. Wie is de vader van haar kind? En waar is hij? Heel veel vragen die beantwoord zullen worden! Maar, het is aan jullie!

Dit alles gebeurt natuurlijk tussen de gangen door van een uitgebreid diner en speelt Dokter van der Ploeg de verschillende rondes met jullie.

Komen jullie achter de geheimen en intriges van het Soapdiner? Raak verwikkeld in de geheimen, sappige verhalen en spannende ontdekkingen van het Soapdiner! Een stapelgek themadiner vol geheimen! Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest!

Dit programa is inclusief
– 8 personages ( dubbelrollen )
– Dokter van der Ploeg
– Scripts, kleding en accesoires
– 3-gangen diner
– Prijs voor de winnaars

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
15 < personen: 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellig teambuildingsspel als de Crazy 88  City Game of Waar is de Mol? Stadsspel in het centrum van Utrecht a 24,50 p.p. incl. BTW om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Soapdiner of Moordspeldiner of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie