Ik Hou van Holland Dinerspel Volendam

Ik Hou van Holland Dinerspel Volendam

Culinair groepsuitje

Uitjes Sassenheim

Dit uitje in Volendam kan bijna niet Hollandser! Of toch wel? Met het Ik Hou van Holland Dinerspel in Volendam gaat u helemaal op de Hollandse Tour.

Weet u alles over ons kleine kikker landje? Kunt u als de beste het woord “klederdracht” spellen? Of bent u beter in uitbeelden? Zing, spel. dans, schreeuw, lach en antwoord mee met het leukste spel van Nederland; het Ik hou van Holland Dinerspel in een gezellig cafe restaurant in Volendam, waar u zeker een hele gezellige avond zult beleven!

Onder leiding van Hollandse Sietse, speelt u het Ik Hou van Holland dinerspel in verschillende teams tussen de gangen door. Zij speelt o.a. de bekende BOM-ronde, de uitbeelden en spelling ronde, slogans raden en de altijd gezellige muziekronde.

Het Ik Hou van Holland Dinerspel is om nooit meer te vergeten; ideaal voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Volendam!


 
Dit programma is inclusief

– lekker 3 gangen diner (excl. drankjes)
– quiz aan tafel
– locatie
– Hollandse Sietse
– Spelmateriaal en accessoires voor de teams
– Prijs voor het winnende team

Min aantal personen 15 personen

Prijs 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Meer uitjes ? Boek vooraf een hilarische Kroegenspeurtocht in Volendam met Fotoshoot in klederdracht 39,50 p.p. incl. BTW om uw uitje in Volendam compleet te maken!

Bekijk meer activiteiten voor de meest gunstige prijs voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest groepsuitje, personeelsfeest, met vrienden of collega’s!

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!