Ik hou van Holland Dinerspel

Ik hou van Holland Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Sassenheim

Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee!”

Kent u het zeer succesvolle televisie programma Ik hou van Holland? Wilt u ook eens tegen uw collega’s, vrienden of familie de strijd aan gaan? Dat kan! En wel in het centrum van Hoofddorp. Speel mee met het gezelligste dinerspel van dit moment: het Ik hou van Holland Dinerspel!

Tijdens een heerlijk diner in een gezellig restaurant in het Hoofddorp centrum, strijdt u in verschillende teams met teamcaptains aan het hoofd! 

De avond wordt begeleid door onze gezellige quizmaster; geheel in Hollandsche stijl! Wie kent het koningshuis nu echt, is op de hoogte van de nieuwe roddels, kan zo snel mogelijk typisch Nederlandse dingen omschrijven en kan bekende Nederlandse hits meezingen? Zing, lach, strijdt en gier mee met het Ik Hou van Holland Dinerspel en geniet van een supergezellige avond uit.  Ideaal voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Hoofddorp! 

Wilt u liever een dagprogramma boeken? Kijk dan bij de Ik hou van Holland High Tea!

Inclusief:

– 3-gangen diner
– Locatie
– Onze eigen Linda de Mol
– Spelmateriaal en accesoires voor de teams
– Prijs voor het winnende team

Vanaf:

10 personen

Prijs:

49,50 p.p. incl. BTW

Optioneel:

Boek vooraf een Crazy City Game met de gekste opdrachten vanaf 19,50 p.p. incl. BTW om uw uitje in Hoofddorp compleet te maken!