Moordspeldiner Haarlem

Moordspeldiner Haarlem

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem, Sassenheim

Er is een moord gepleegd in Haarlem…En niet zomaar een, maar een moord op een model! Hollands Next Topmodel wel te verstaan! Tijdens dit Moordspeldiner in het centrum van Haarlemlost u samen met politie agent Janssen de zaak op, althans, dat hopen wij!

Heeft u allemaal gekeken naar de finale van Hollands Next Topmodel? Heeft u ook allemaal massaal op Miss Misha gestemd? Vol spanning en sensatie keek heel Nederland naar de Miss Verkiezing op RTL5. Vanavond is uw groep te gast in de liveshow van de ontknoping van de Winnares van Hollands Next Topmodel 2011!

U wordt ontvangen door agent Janssen in een gezellig restaurant in het centrum van Haarlem. Tussen de gangen door speelt u het Moordspeldiner en vraagt de politie uw hulp de moord op te lossen. Maar…in uw groep zitten er 3 verdachten…Aan u de taak om zich te ontpoppen tot Baantjers, Sherlock Holmes en echte Speurneuzen en deze verdachten te ondervragen. Hebben zij een alibi? Een wapen? En allerbelangrijkst…een motief?

Kunt u de politie helpen?

Los de zaak op, ondervraag de verdachten, speur naar de aanwijzingen in dit spannende Moordspeldiner in Haarlem!

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars


Min aantal personen: 10 personen

10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
15 < personen: 55,- p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een City Game vanaf 19,50 p.p. incl. BTW om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Haarlem compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in Amsterdam, Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.