Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Speel mee met de uitdagende spelprogramma Expeditie Robinson! Waar? In het centrum van idere grote stad in Nederland natuurlijk! Hartstikke avontuurlijk namelijk…!

Dit is het leukste teambuildingspel vol raadsels, samenwerking en uitdagingen, afgeleid van het bekende tv programma Expeditie Robinson. Dat betekent: moeilijke spellen, doordenkers, teambuilding en heel veel strijd natuurlijk!

Wie ontpopt zich tot een echte leider? En wie houdt zich stil, maar komt ineens met een geweldige oplossing? Onze gezellige host zal de spellen begeleiden en zal de moeilijkheidsgraad steeds een beetje opvoeren. Na ieder behaalde opdracht kunnen er punten gewonnen worden, maar…als er spellen verloren zijn, dan worden er ook weer punten terug genomen!

De ultieme test dus tussen vrienden of collega’s of zelfs tussen de mannen en de vrouwen! Expeditie Robinson is een dag vol activiteit, samenwerking en gezelligheid!

Spannend tot op het eind; wie gaat deze ultieme teambuildingsmiddag winnen? Is het het sterke teamof juist de nadenkers? Perfect voor een goed teamuitje, personeelsuitje, ambitieuze vrijgezellen of een groepsevenement tussen de vergaderingen door!

Kom dichter tot elkaar op een leuke manier en speel Expeditie Robinson!

Wij sluiten natuurlijk af met een lekkere borrel tijdens de prijsuitreiking in een gezellig cafe, waar de uitdagingen nog even overdacht worden en de winnaars bekend woirden gemaakt.

 

Dit programma is inclusief

– Spelbegeleider
– Uitdagende spellen en opdrachten
– Accesoires voor de teams
– Prijsuitreiking
– 1 drankje

Tijdsduur 3  uur

Prijs 52,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een swingend Karaoke Diner, Toppers Meezing Diner of Popquiz a Gogo Diner om de avond sfeervol af te sluiten! Vanaf €55,00 p.p. invl btw! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!