Stadsspel:Maffia Mania

Stadsspel:Maffia Mania

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Kruip in de huid van de onderwereld tijdens dit spannende teambuildingsspel in het centrum van een van de grote steden in Nederland met Maffia Mania!

Bent u een Sherlock Holmes- type of diep van binnen eerder een topcrimineel, als u de kans krijgt? En hoe zit dat met uw collega’s of vrienden? De gelegenheid maakt de smokkelaar, zo zult u ondervinden tijdens het krimi stadsspel: Maffia Mania!

Het superspannende stadsspel waarbij uw groep in twee delen wordt opgesplitst; een team ‘Baantjer en een team ‘De Dominee’.

Het is zaak zo veel mogelijk drugslijnen te vormen in het bepaald gebied in het centrum. Deze ‘handel’ moet door het gebied worden getransporteerd. En dat alles natuurlijk zonder gesnapt te worden door het andere team ‘Baantjer’ van de politie!

Door op tactische wijze gebruik te maken van de tussendoor staatjes en ontsnappingsroutes wordt dit gebied omgetoverd tot een heus speelveld inclusief de afleidingsmanoeuvres van winkelend publiek 😉

Verschillende soorten drugs vertegenwoordigen natuurlijk hun eigen waarde, maar voor een gehele lijn hebben zowel de Narcoticabrigade als de georganiseerde misdaad een flinke bonus over. Belangrijk is dus een goede strategie te bedenken voor een geslaagd transport! Hoeveel meer teambuilding wilt u hebben?

De teams wisselen na een korte pauze in een knus, maar louche cafe en worden de rollen omgedraaid…

NB: De geleverde drugs zijn niet echt, dus u hoeft niet bang te zijn na een dagje uitje met uw collega’s of vrienden in de bajes te belanden!

Beleef een unieke teambuildingsdag tijdens uw personeelsuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje met het opzwependen Maffia Mania!

NB: Het Spel Maffia Mania kan ook op locatie gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Dit programma is inclusief
– Onderwereldfiguur ( begeleider )
– Accesoires voor de teams
– Spel en materiaal
– Drankje


Tijdsduur
2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.
10-15 personen: 29,50 p.p. incl. btw
> 15 personen: 27,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een spannend Moorddinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Den Haag of een andere stad compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Het crimispel Maffia Mania kan ook de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!