Workshop Rappen

Workshop Rappen

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Jaloers op Lange Frans, P-Diddy en Yesser?! Boek dan de meest muzikale workshop van Nederland: de Workshop Rappen voor een supercool teambuildingsuitje in elke gewenste stad of op locatie!

Yo whatsapp?!

Ontdek jullie echte rap talent tijdens de veelbesproken Workshop Rappen! Deze muzikale middag laat iedere collega of vriend zich van hun swingende kant zien! Begin jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest goed en vrolijk en zeker met veel “swag”!

Wat hoort er eigenlijk allemaal bij Rap? Is het wel swingend? En gaat het eigenlijk ergens over? Rappen MC Goldteeth, jullie muzikale begeleider, zal het jullie natuurlijk allemaal vertellen. En hoe flow je lekker op de beat en wat vette en dope tekst?

Een rap  gaat natuurlijk over het leven! Jullie beginnen de workshop dus met het bedenken en uitwerken van een onderwerp. Het liefdesleven van de Vrijgezel? De nieuwe bedrijfsvoering? Jullie team?

Jullie gan dus lekker creatief aan de slag om te rijmen, schrijven en uiteindelijk een gezamenlijke rap uit te voeren! MC Goldteeth zet de beat voor jullie aan.

Aan het einde van de workshop krijgen jullie natuurlijk de tekst mee en het cdtje met de beat, zodat jullie thuis verder kunnen rappen of misschien zelf kunnen gaan battle en!

De Workshop Rappen met MC Goldteeth is een muzikale, supercoole teambuildings workshop voor een geslaagd vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje!

NB. Graag de rap opnemen? Dat kan! Tegen een meerprijs van 7,50 p.p. incl. btw wordt de rap opgenomen en krijgen jullie de cd met jullie eigen rap mee!

Dit programma is inclusief

– MC Goldteeth
– Stemoefeningen
– Accesoires en materiaal
– CD met beat

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs
10 – 15 personen 25,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 23,50 p.p. incl. btw

optioneel Meer muzikaal entertainment? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend het Karaoke Diner a € 55,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

kan ook in de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!