Dinerspel & Thema Diner in Nederland

Bekijk hier ons aanbod aan dinerspellen of thema diners in elke grote stad in Nederland! Onze dinerspellen worden altijd gespeeld tussen de gangen door van een uitgebreid 3 gangen diner en altijd in een prive zaal van een gezellig cafe-restaurant. Ideaal voor een teambuildingsuitje met collega’s, een familie diner of een vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen! Onze dinerspellen kunnen al geboekt worden met een kleine groep van 10 personen, maar wij spelen onze dinerspellen ook met grote groepen tot 300 personen!
Juist tijdens een bedrijfsfeest of personeelsfeest is het Ik Hou van Holland Spel bijvoorbeeld een hele leuke invulling van de avond. Een variant op het Ik Hou van Holland Dinerspel is het “Ik Hou van Televiesie Diner” ! Lekker genieten van nostalgische televisie, de leukste fragmenten en de grappigste opdrachten. Een fantastisch spel om te spelen tijdens een personeelsfesst of bedrijfsuitje, maar natuurlijk ook leuk voor een avond uit met familie of een gezellig vrijgezellenfeest!

Naast de grote hot “Ik Hou van Holland” hebben wij nu ook het hilarische “Gooische Vrouwen Diner” geintroduceerd, helemaal gebaseerd op de bekende serie Gooische Vrouwen! Dit moordspeldiner is natuurlijk teambuilding op en top en laat iedere collega of vriend zich ontpoppen tot een van de grappige rollen. Natuurlijk hebben wij ook ons “gewone” “Moordspeldiner” in het aanbod zitten; echter daar is niets gewoons aan. Dit Moordspeldiner is namelijk helemaal up to date en heeft de naam: de Moord op Hollands Next Topmodel…!

Ook bekend van televisie is het “Dames & Heren in de Dop Diner” ! Een etiquette diner met quiz, ettiquette, rollenspel en lekker eten. Een dinerspel dat bij iedereen altijd goed in de smaak valt én waar je zelfs nog iets van opsteekt ook!

Voor een pittig vrijgezellenfeest bieden wij het “Erotisch Strip Diner” aan, zowel voor mannenvrijgezellenfeesten als voor vrouwenvrijgezellenfeesten te boeken! Een lekker 3-gangen diner met een wel heel speciaal toetje 😉

Onze spellen worden in de volgende steden gespeeld, maar ook op locatie. Wilt u bijvoorbeeld een dinerspel spelen op kantoor, uw eigen feestlocatie of gezellig thuis? Dat kan!

Uitje in Amsterdam
Uitje in Utrecht
Utije in Haarlem
Uitje in Alkmaar
Uitje in Den Haag
Uitje in Rotterdam
Uitje in Breda
Uitje in Volendam
Uitje in Leiden
Uitje op het Strand
Personeelsfeest, Business Event en Bedrijfsfeest