Idee Bedrijfsuitje

Bent u opzoek naar een leuk bedrijfsuitje , kijk dan
hier. Een geweldig bedrijfsuitje  idee met
teambuilding en gezelligheid in het vaandel, dan is bijvoorbeeld ons
Ik hou van Holland uitje of
Erotisch Strip Diner in één van onze super sfeervolle en gezellige restaurants in bijvoorbeeld Amsterdam , Utrecht,
Den Haag of Rotterdam hét uitje dat u wilt boeken. Wilt u misschien een diner boeken in Amsterdam maar tegelijkertijd ook de binnenstad van Amsterdam ontdekken? Dan is wellicht onze Floating & Walking Diner het perfecte uitje, zo kunt u bijvoorbeeld genieten van uw diner waarbij elke gang word op een andere locatie gegeten wordt.

Houd u misschien meer van een actiever groepsuitje? Dan is het Moordspel echt iets wat u zoekt. Hier bent ú de speurneus of  misschien wel de dader….! Bij deze interessante teambuildingsactiviteits heeft iedereen een andere rol waarvan één de dader is en jullie als groep moeten achterhalen wie de moord op onze Holland’s Next Topmodel gepleegd heeft! Een onwijs gezellig, spannend, uniek en vooral leuk idee voor een geslaagd personeelsuitje.

Sluit uw personeelsuitje af met het o zo bekende Ik Hou Van Holland Diner of met een muzikaal Karaoke Diner. Tijdens het genieten van een heerlijk 3-gangen diner beleeft u de rondes van het bekende Ik Hou Van Holland Diner of kunt u genieten van een muzikaal hoogstandje die jullie zelf creeren tijdens de Karaoke Diner! De nieuwste en hoogst aangeprezen uitjes bij Dinerentertainment zijn:
Bingo Diner Party ,
Toppers Meezing Diner het ,
Popquiz A Gogo , het
Ik Hou Van Holland Diner,
Erotic Tupperware Party ,
Erotisch Strip Diner ,
Karaoke Diner Party &
Ranking the Stars Diner! Stuk voor stuk uniek, hilarisch en erg gezellig…

Naast diverse rondleidingen over bijvoorbeeld de Wallen en de Jordaan, bieden wij ook mooie dinervaarten op salonboten aan als het 
Floating & Walking Diner. Een prachtige manier om uw buitenlandse collega’s, naaste collega’s of vrienden en familie op een luxe manier door de stad te leiden. Natuurlijk aan boord van een salonboot en onder leiding van een altijd gezellige en proffessionele gids!

Onze thema diners zijn door heel Nederland te boeken:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie