Op Maat

Omdat iedereen een andere wens heeft, zijn wij gewend om uitjes Op Maat te maken. Zo is er vaak de vraag of het Ik Hou van Holland Spel ook op locatie geboekt kan worden, zoals bij het bedrijf zelf!  Of een hilarisch Moorddiner voor een gezellige verjaardag, gewoon bij de familie thuis. Geen probleem! U vraagt het, wij komen naar u toe!

Zo maken wij ook veel spellen en quizzen speciaal Op Maat. Zo hebben wij een unieke “Bedrijfs Quiz”, waarbij u de vragen, namen, foto’s en typische uitspraken aan ons aanleverd en wij zorgen ervoor dat het spel volledig op het bedrijf gebaseerd gemaakt en uitgevoerd wordt!

Wat denkt u van een spannend “Waar is de Mol? Stadsspel in Apeldoorn, Leuven of bijvoorbeeld Egmond aan Zee? Wij maken het Op Maat voor u en voeren het uit!

Naast spellen en quizzen, bieden wij ook acts, hosts en presentatrices aan.

Heeft u een specifiekere aanvraag? Wij maken graag een arrangement op Maat voor u! Wij bieden namelijk ook losse acts aan, rondleidingen, quizmasters of spellen.

Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk hier ons aanbod aan dinerspellen en thema diners, ideeen voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in elke grote stad in Nederland of op locatie!

Aanbod Dinerspellen & Thema diners
Idee Bedrijfsuitje
Idee Vrijgezellenfeest