Erotic Girls Night Out!

Erotic Girls Night Out!

Culinair groepsuitje

Uitjes Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Utrecht

Een vrijgezellendagje met vriendinnen in stijl afsluiten? Dat doe je met de Erotic Girls Night Out van Diner Entertainment! Dit erotische Thema diner kan in iedere stad in Nederland plaatsvinden.

Jullie worden ontvangen door onze host in een gezellig restaurant in het centrum. Wat gaat er allemaal gebeuren vanavond? Dit Erotische Diner staat geheel in het teken van Erotiek!

Daarom is onze host Brenda, de expert op het gebied van Sex Toys aanwezig om jullie kennis te laten maken met de nieuwste en hipste sexspeeltjes…Tijdens deze Erotische Tupperware Party, gewoon bij jullie aan tafel met je eigen groep, kom je alles te weten over de geneugten van de toys en ze zien er nog fantastisch uit ook!

Maar, eerst beginnen wij met een Erotische Quiz om wat meer te weten te komen over de erotiek bij vrouwen. Hoeveel vrouwen hebben er eigenlijk sexspeeltjes? En wie krijgen er vaker orgasmes; carriere vrouwen of huisvrouwen?

Na het voorgerecht worden de toys uitgestald en zal Brenda jullie alles vertellen over deze vrouwvriendelijke sextoys! Wat doen ze, hoe zien ze er uit en waar zijn deze voor te gebruiken?

Zit er iets bij wat je leuk vindt? Dat is mooi! Want na het hoofdgerecht is er gelegenheid je bestelling door te geven en een leuk item voor jou of je partner te kopen. Voor de vrijgezel heeft onze host al een kleine goodiebag klaargezet, met een paar spannende speeltjes. Trek in het toetje? We zijn nog niet klaar hoor!

Voordat het “echte” toetje geserveerd zal worden, staat de vrijgezel of gastvrouw in spe nog een verrassing te wachten!  Er zal namelijk een sexy stripper zijn entree maken en een geweldige Strip Show weggeven.

Dit Erotische Diner zal niet snel vergeten worden, dus geniet, lach en kijk mee tijdens de Erotic Gilrs Night Out!

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Sextoys Expert Brenda
– Erotische Quiz
– Tupperware Party
– Goodiebag Vrijgezel
– Strip Act

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur 4 uur

Prijs
10-15 personen: 100,00 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 85,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Warme Wallen Tour of Amsterdamse Borrelvaart om je vrijgezellenuitje met vriendinnen in Alkmaar, Utrecht, Haarlem, Den Haag of een andere stad compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie