Wie Ben Ik? Dinerspel

Wie Ben Ik? Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag

Speel het meest nostalgische spel van Nederland met uw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenuitje met het Wie Ben Ik? Dinerspel! Nu Wie Ben Ik een comeback gemaakt heeft op televisie, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Het Wie Ben Ik? Dinerspel is een superleuk avondprogramma vol lachen, gieren, brullen en veel teambuilding.

Uw groep wordt door onze spelbegeleider gezellig ontvangen in een sfeervol restaurant in het centrum. Nadat iedereen voorzien is van een drankje, zal de spelbegeleider de teams verdeling en uitleg geven over het Wie Ben Ik spel! Wie kent het eigenlijk niet? Wij spelen natuurlijk eerst een Ronde Wie Ben Ik, waarbij de teams een naam van een bekend persoon krijgen die zij zullen moeten raden. Door middel van een aantal vragen te stellen kunnen er al een paar mogelijkheden worden uitgesloten, maar er is meer nodig natuurlijk! Daarom hebben de teams grappige en cryptische aanwijzingen liggen om zo tot het juiste antwoord te kunnen komen. Nog steeds geen idee? Misschien lukt het tijdens de voorwerp of muziek ronde wel? En als de persoon goed geraden is, dan is er weer een punt gescoord in het spelletje Wie Ben Ik!

Na de eerste ronde hebben jullie vast trek gekregen! Het voorgerecht zal dan ook direct geserveerd worden, waarbij jullie nog even lekker kunnen bijkletsen. Na de eerste gang, spelen wij ronde 2 en dat is Wat Ben Ik? Laat je niet in de war brengen door het andere team en stel de juiste vragen! Als het hoofdgerecht geserveerd wordt, rest jullie nog 1 ronde; Waar Ben Ik? Wel team komt er vanavond als winnaar uit de bus?

Geniet van een oer gezellige teambuildingsavond met een lekker 3-gangen diner met uw bedrijfsuitje of groepsuitje in iedere stad in Nederland!

Dit programma is inclusief


– Wie Ben Ik spelbegeleider
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Spelrondes Wie, Wat & Waar Ben Ik
– Cryptische en grappige aanwijzingen
– Prijsuitreiking en prijs

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 55,00 p.p. incl. BTW

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 City Game of Wie is de Rat vanaf 22,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie