Erotic Tupperware Party

Erotic Tupperware Party

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

De HIT van dit moment, is de Erotic Tupperware Party! Dit is niet zomaar een ouderwetse tupperware met potten en bakjes, maar een heuse party met Sex Toys!

Nee, u hoeft niet naar de winkel, want onze host Brenda komt naar u toe! In een gezellig restaurant in Amsterdam wordt de Erotic Tupperware Party gehouden.

Uw groep wordt ontvangen door onze host met een quizje en de uitleg over de nieuwste, leukste ( en lekkerste! ) sextoys! Tussen de rondes door kunt u genieten van een lekker 3-gangen diner. Een hilarische avond met vriendinnen of familie tijdens een vrijgezellenfeest! De vrijgezel, collega of gastvrouw in spe, krijgt van ons natuurlijk een goodiebag met de leukste toys…

Een avond lachen, gieren, brullen geblazen! Natuurlijk komen wij ook op locatie bij u thuis…Aan het eind van de party,worden de bestellijsten uitgedeeld en kunt u zelf ook een nieuwe toy aanschaffen!

De Erotic Tupperware Party van Diner Entertainment zorgt voor een nieuwe input in sexy toys en is gegarandeerd een hele gezellige avond!

NB: De Erotic Tupperware Party los boeken of op locatie bij u thuis? Dat kan!

Prijs p.p25,00 incl. btw! Leuk om een vrijgezellenfeest mee af te sluiten of gewoon een gezellig avondje met vriendinnen!

Dit programma is inclusief

– 3 gangen diner
– Tupperware Host Brenda
– Quiz met geweldige prijs
– Goodiebag voor de gastvrouw of vrijgezel
– Bestellijsten

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen €57,50 p.p. incl. btw
>15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 Stadsspel of een stapelgekke Rondleiding met Loesie over de Wallen a 24,50 p.p. incl. btw om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!