Ranking the Stars Quizdiner

Ranking the Stars Quizdiner

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Bosch

Rank vrienden, vriendinnen, collega’s of  familie en kom alles van ze te weten tijdens het Ranking the Stars Diner in Den Bosch! Durfen jullie het aan? Paulien legt jullie allemaal stellingen voor, van gek naar stapelgek!

Wie kan er het slechtst dansen? Wie geeft altijd de leukste complimentjes? Of wie kan er absoluut niet tegen drank? Tussen de gangen door van een uitgebreid 3-gangen diner worden de verschillende stellingen op tafel gelegd. Ieder team rankt de collega’s of vrienden van 1 tot en met 10. Tja, en daar hoort natuurlijk wel een goede motivatie bij! NB. voor bedrijven maken wij ook een Ranking the Stars Quiz op Maat waarbij diverse bedrijfsstellingen gebruikt worden.

Maar ook voor een vrijgezellenfeestje staat het natuurlijk vrij om een spannden stelling mee te nemen! Kom alle grappige verhalen, schandalen, afgangen en anekdotes te weten tijdens het Ranking the Stars diner in het centrum van Den Bosch!

Onder leiding van onze eigen Pauline de Leeuw speelt u in teams tegen elkaar voor een geweldige prijs. Wie staat er het meest vaak op 1? En is dat nou een goed teken of niet?!

Lekker genieten van een 3-gangen diner in een knus restaurant en het gekste spel boek je met het Ranking the Stars Dinerspel!


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Pauline de Leeuw
– Spelmateriaal & accesoires voor de teams
– Prijs voor het winnende teamz

Tijdsduur 3 uur

Prijs 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!