Popquiz a Gogo Speldiner Den Haag

Popquiz a Gogo Speldiner Den Haag

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Oh oh Den Haag,… wie kent de tekst van dit nummer niet? Hoe heet de leadsinger van Di-rect? Kent u deze nummer 1 hit nog? En, hoe heet de man achter het succes van de Beegees?!

Al dit soort vragen, fragmenten en hits komen aanbod tijdens het Popquiz a Gogo Diner in Den Haag! Uw groep wordt ontvangen in een knus en gezellig restaurant in hartje Den Haag. Bent u er klaar voor? Ga terug in de tijd en geniet van al die gekke hits en meezingers!

Onder leiding van Gemma Glitter,  een fanatieke muziekliefhebber, speelt u de gezellige en swingende quiz van dit moment; de Popquiz a Gogo, in een supergezellig restaurant in het centrum van Den Haag.

U wordt in teams opgedeeld, die allemaal tegen elkaar zullen strijden voor een geweldige prijs. TV tunes, Gouwe Ouwe Ronde, Petje op Petje af, ze komen allemaal aan bod. En dat onder het genot van een borrel en 3 gangen diner. Zing, denk na en strijd mee met de Popquiz of Pubquiz a Gogo in Den Haag!


Dit programma is inclusief

– 3 gangen diner
– Muziek Quizmaster
– Quiz met geweldige prijs
– 1x consumptie
– Locatie in gezellig Cafe restaurant

Min aantal personen 15 personen

Tijdsduur 3 uur

Prijs 54,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Den Haag helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!