Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Bekijk hier het spannende maar vooral ook hilarische Moordspeldiner in Rotterdam: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Nietsvermoedend maakt uw gezelschap haar entree in het knusse restaurant in hartje Rotterdam…Maar een avond rustig eten is er niet bij! Er namelijk zojuist een moord gepleegd…En niet zomaar een moord, het Topmodel Mischa is zojuist vermoord! En uw groep is nou net op het plaats delict aangekomen! Gelukkig is de politie snel ter plaatse om dit misdrijf samen met u op te lossen.

Speel mee tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje vol teambuilding, gezelligheid en spanning in het centrum van Rotterdam met het Moordspeldiner!

U heeft vast allemaal gekeken naar de spannende finale van Hollands Next Topmodel en massaal op Misha gestemd? Waarschijnlijk wel! Heel Nederland zat geluisterd aan de buis naar  de ontknoping van Hollands Next Topmodel te kijken! Het moest Misha wel worden, want in de tussenstand had zij al 63 % van de stemmen vergaard!

Maar… in die laatste 15 minuten voor de ontknoping, werd er een vreselijke ontdekking gedaan: Misha werd dood aangetroffen in de kleedkamer….vermoord…

Inspecteur Janssen wil deze zaak graag oplossen, echter zitten er in uw groep al een aantal verdachten. En vreemd genoeg heeft iedereen in de groep wel iets op zijn kerfstok. Wie heeft er iets te maken met de dood van Mischa? Wie heeft er geen alibi? En waarom is Mischa op deze brute wijze vermoord? Samen met Inspecteur Janssen helpt u mee om de dader te vinden. En, dat allemaal tussen de gangen door van een uitgebreid 3-gangen diner!

Het Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel is een hilarisch, spannend en vooral heel leuk teambuildingsuitje in hartje Rotterdam. Ideaal voor een geslaagd personeelsuitje, vrijgezellen uitje of groepsuitje in Rotterdam!


Dit programma is inclusief
– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
15 < personen: 55,- p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf het gezellige teambuildingsspel de Crazy City Game in Rotterdam vanaf 22,50 p.p. incl. BTW om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Rotterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het  Moordspeldiner of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie