Het Soapdiner Rotterdam

Het Soapdiner Rotterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Uniek in Rotterdam, het spectaculaire, hilarische en stapegekke thema diner: het Soapdiner in Rotterdam!

Dit moorddiner is gebaseerd op de allerfoutste Amerikaanse Soapseries; dat betekent intriges, overspel, een  moordaanslag, geld, wraak en jaloezie!

Uw groep wordt ontvangen door onze acteur, dokter van der Ploeg,  in de privé zaal van een gezellig restaurant in hartje Rotterdam. Er is namelijk iets vreselijks gebeurd met Beverly, de hoofdpersoon. Zij is in een liftschacht gevallen en daardoor in coma geraakt! Gelukkig is zij net ontwaakt, maar het toeval wil dat zij aan geheugen verlies lijdt en dus niet meer weet wat er gebeurd is. Is zij wel gevallen? Of is zij toch geduwd? En…nog belangrijker: Beverly is zwanger! Maar van wie dan?

Daarom heeft Beverly vanavond iedereen uitgenodigd om erachter te komen wat er de avond voordat zij in de liftschaft viel is voorgevallen en wie de vader van haar baby is.

De gasten zullen door Doker van der Ploeg hun personage aangemeten krijgen. Iedere gast blijkt iets op zijn of haar kerfstok te hebben…Liefde, jaloeze, geld en wraak zijn de meest voorkomende motieven.

Samen met Dokter van der Ploeg probeert u tussen de gangen door van een heerlijk diner de waarheid boven tafel te krijgen. Het Soap Diner in Rotterdam is zeker een over de top en hilarisch teambuildingsdiner met een zeer verrassende uitkomst.

Raak verwikkeld in de geheimen, sappige verhalen en spannende ontdekkingen van het Soapdiner tijdens een personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen!

Dit programa is inclusief
– 8 personages ( dubbelrollen )
– Dokter van der Ploeg
– Scripts, kleding en accesoires
– 3-gangen diner
– Prijs voor de winnaars

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
15 < personen: 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy City Game of Waar is de Mol? Stadsspel vanaf 24,50 p.p. incl. BTW om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Rotterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Soapdiner of Moordspeldiner of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie